Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehet az apa ha a 17éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az apa ha a 17éves lány az apjával akar élni az anya kivitte amerikába nem engedi haza?

Figyelt kérdés
17 éves lányom van 3 éve váltunk el feleségemmel a bíróság neki ítélte meg a gyermeket, de én kaptam láthatósági jogviszony szülinapján ünnepekkor és minden 2. hétvégén. Lányomról megtudtam, hogy kiment az anyával Amerikába van a lányomnak egy 8 hónapos kapcsolata és a barátja keresett fel hogy segítség kell mert haza szeretne jönni a lányom nem is akart kimenni csak az annyának ez volt az álma. Hova forduljak mit csináljak,hogy a lányom haza tudjon jönni. Nagyon fontos lenne Köszönöm: Aggódó apa
2013. aug. 31. 20:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Pl: az anyja mikor kimentek íratott alá veled engedélyt h kiviheti a lányt?

Mindenképpen keress meg egy ügyvédet mert van erre lehetőség h haza hozasd!

2013. aug. 31. 20:46
 12/28 A kérdező kommentje:
Semmit nem íratott alá ma találkoztam a lányom barátjával aki felkeresett és elmesélt mindent most beszéltem a lányommal telefonon ürültem hogy hallok felőlle 1 év után semmit nem tudtam róla
2013. aug. 31. 20:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

1 év után?

Hát mi van a láthatással minden 2. hétvégén?

2013. aug. 31. 20:58
 14/28 A kérdező kommentje:
nem tartottuk lányommal a kapcsolatot az anya befojása aladt volt nem engedte hogy lányommal legyek
2013. aug. 31. 21:02
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kutya legyek, ha ezt a kérdést egy "aggódó apa" írta ki, aki amiatt aggódik, hogy a lánya az "annyával" van. Ez a fiúbarát lesz, aki behisztizett.
2013. aug. 31. 21:03
 16/28 A kérdező kommentje:
igen aggódó apa és lánya akik nem akartak kijönni és nem hinném hogy 25 évesen egy fiubarát ilyen mert nem ilyen nem hisztizett be olyan szoros kötelék hogy se a lányom se barátja nem tudnak egymás nélkül élni a lányom már nem akart kimenni Párizsból vissza is akart forduli nem tudott már semmit tenni az anya több évig hazudott hogy van egy nigériai szeretője és az egész családot átvágta ezzel és hazudott jó hoy nem akar a gyerek kinn lenni nem tudhatja hogy az az ember mikor jelenik ismét meg
2013. aug. 31. 21:08
 17/28 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok! "Hiszti és nincs vita"? Ha a követség és az ügyvéd közbelépnek, akkor próbálja ezt előadni az anya! Semmire nem menne vele, csak meglátná, hogy nem egyedül övé az uralom és nem zsarnokoskodhat! XD
2013. aug. 31. 21:08
 18/28 anonim ***** válasza:
82%

Na egy 25 éves "fiúbarát" és egy értelmesen fogalmazni nem tudó apa elől, (aki egy éve nem hallott már a gyerek elől, de most a semmiből előugrik),

lehet, hogy én is kimenekíteném a lányomat külföldre.

Egyébként meg: nem egy sorozatgyilkos vitte ki, hanem a saját anyja.

Nem örökre mentek, hanem egy rövid időszakra.

A lány rengeteget tanulhat belőle.

2013. aug. 31. 21:26
 19/28 A kérdező kommentje:
most a lány ír aki kinn van és haza akar menni és nem a barátról van szó hanem arról hogy beakarja fejezni az iskolát otthon és utánna eldönteni mit is akar
2013. aug. 31. 21:46
 20/28 anonim ***** válasza:
91%

....Lányomról megtudtam, hogy kiment az anyával Amerikába....ha tiéd minden 2.hétvége, meg szülinap, stb., akkor mi ez, hogy megtudtad? Csak úgy?...Gondolom elmondta, ha tartjátok a kapcsolatot. Nekem kicsit zavaros ez az egész!

És hogy aug.28-án mentek ki? B@sszus, ma 31.-e van, mit akarsz? Én azt sem hiszem, hogy a lányod haza akar jönni, 3 nap után! Ne akarj bekavarni náluk, hagyd békén őket, jobb lesz nekik ott!

2013. aug. 31. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!