Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anya válni akar, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya válni akar, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apám kiskorom óta iszik és cirkuszol. 3 éve fordult nagyon durvára a helyzet. Minden évben csap egy nagy hisztit,összetör mindent a házban és megígéri h többször nem lesz ilyen,és mindig megszegi.

Tavaly a 18.sz.napomon casptunk egy casládi összejövetelt és megint balhé volt,összetört mindent,megütötte anyut,megvágta magát,midnen csupa vér volt,nemtudtuk bekötözni mert nem engedte. 4en alig bírták lefogni,meg akarta ölni a testvérét mert nem jött el a bulimra.Rendőrséget kellett kihívni.Anyu ezt még lenyelte miattam,de idén válni akar,mert már nemszereti. Megint kezd apám borozgatni,meg egyszer berúgott de akkor nem csinált semmit.

Én megértem anyut,elfogadom, csak félek,mert amikor legutóbb válni akart,akkorát kapott h összeesett,és a ház meg úgynézett ki mint egy háborús övezet...

19 éves vagyok 3 éve van párkapcsolatom,párom fél éve nálunk lakik,és úgy gondoljuk,akkor mi is költöznénk,és úgy fejezném be a sulit,mert még 1 évem van a gimiből.

Nem szeretnék egyikkel sem maradni,anyu aztmondta szerinte most nem fog cirkuszolni,és h legyek úgy egyszer nála egyszer meg apunál.De én meg nemakarok már kisgyerekként ingázni,és aztlátni h széthullt a családom,anyu nélkül a ház sem lenne már olyan.Ő aztmondta megérti és elfogadja a döntésemet h elmegyek.

Csak én meg olyan vagyok,h nekem van bűntudatom,h elhagynám pl apámat,mert egyedül maradna a házban,és ő a családjáért élt,és elvesztené,akkor már nem lenne értelme az életének.Magányos és egyedül lenne..és én érezném magam szarul ha elmennék,ezért kénytelen leszek ott lenni,és tartani a hátát,viszont én meg most fogok érettségizni,és elég szar már ígyis a lelkiállapotom..

Nem tudom mit tegyek,akárhova lépek,az rossz...Szerintetek mi lenne a helyes a döntés??

Köszi

19/L

2013. júl. 14. 15:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és anyu nem haragszik rá,meg énsem,még nem is tudja apum,csak anyu már nem akar szenvedni,és ez a legrosszabb,hogy nincs harag,cask látni fogom h apu egyedül marad..
2013. júl. 14. 15:26
 2/11 Lakatos Nintendó Pik ***** válasza:
0%
ne szójjáá bele
2013. júl. 14. 15:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Bocs de apukád magának köszönheti:(
2013. júl. 14. 15:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Lakatos Nintendó Pik : Írtam, hogy nem akarok beleszólni. :/
2013. júl. 14. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Én ezek után nem maradnék apámmal.. amit írtál, hogy anyukádat is megütötte, tört-zúzott.. hát most gondolj bele hogy mi lesz akkor, hogyha majd téged is megüt?! Tehetetlen leszel, úgy mint anyukád! Ha válásra kerül a sor, akkor már te dönthetsz hogy hova mész, mert 18 fölött vagy, és én mindenképp anyukámnál helyeztetném el magam! Tudom milyen rossz érzés döntésképtelennek lenni, azén szüleim is most váltak el, de még fiatalabb vagyok mint Te! Minden esetre, kitartást neked!
2013. júl. 14. 16:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Lakatos Nintendót sz@rd le, mindenkivel kötekszik.
2013. júl. 14. 16:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát mindenképp külön megyek ha úgy van,de a párommal 2en, mert egyikkel sem szeretnék maradni,mert nemakarom a szétcseszett casládomat látni.. meghát anyuval vannak problémák,mint együttélésileg..nagyon rumlis,én meg nem xD és nem bírok midig utána is rakodni..csakhát apám most normális 1 éve..és ezért sajnálnám nagyon.. olyan k..va szar..
2013. júl. 14. 18:34
 8/11 A kérdező kommentje:
meg apu mindent megad,meg megcsinál ,rendes ember,cask ha iszik akkor ...
2013. júl. 14. 18:38
 9/11 Lakatos Nintendó Pik ***** válasza:
0%
felakasztasz, meg elvágod a torkomat, meg hasonlók, hát de sok eszed van
2013. júl. 14. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem anyukádnak már régen el kellett volna válnia apukádtól
2013. júl. 16. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!