Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak anyám itt sír mellettem mert válunk és az új pasijával akar lenni én meg félek? (többi lent)
Tipp: szüleid valnak, apad kiabal, anyad sir, anyadnak uj pasija van, akiröl apad nem tud, van egy növered, es valami pszichikus problemad van, talan panik vagy mas felelmek.
Szerintem fordulj iskolapszichologushoz, munkahelyi pszichologushoz, vagy mas pszichologushoz, vagy mas akar alternativ segitöhöz. akar kineziologushoz, termeszetgyogyaszhoz, barkihez.
Szerintem meg kellene ertened, hogy nem Te vagy a szüledi (anyad) szülöje, azaz neked az ö problemajukkal nem kell foglalkoznod, ök felnöttek, nekik (kene9 megoldanuk - ellenben nekik kene a tieddel, ha eppen problemad van. Ezt kellene normalis helyzetnek latni, megha nem is igy müködik, nem pedig atvenni, aterezni a masik problemajat. Bert-Hellinger csaladallitas/csaladterapia, biorezonancia, Bach viragcseppek, ujkorklub.hu - meg ezek is segithetnek.
Ne haragudj, de ebből egy mukkot nem értek...
De ahogy elnézem, a többiek sem...
"nővérem nincs otthon" - ezek szerint te sem vagy otthon, de akkor megint csak nem értem az egészet...
Próbáld meg értelmesebben megfogalmazni a kérdésedet, ha tényleg választ vársz...
Érthető:
Apád ordít, mert anyádnak új pasija van és vele akar karácsonyozni.
Nem is értem apádat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!