Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváltak a szüleim? és az anyám ki akar készíteni (hosszabban lent) mit tegyek? SOS segítség?
Elváltak a szüleim és két külön városba élnek messze egymástól.Az édesanyám gyűlöl meg a vele élő mamám is meg a tesóm is folyton piszkálnak minden ért még apa és anya együtt volt a mamám nem piszkál de hogy elváltak elkezdett piszkálni.És meg van mondva nekünk hogy mit kell mondanunk apának pl azt hogy utáljuk , nem akarunk vele találkozni
ez aaz én részemről nem igaz a tesóm éról igaz.
ELAKAROK INNEN MENNI de nem tudom hogy kéne csinálni most 7.es vagyok és még szeretnék várni a 8.dikos nyári szünetig és akkor elköltözni.
és szeretnék tanácsokat kérni hogy hogy tudnám ez elmondani hogy ne öljenek meg engemet
és addig mit csinálja ha azt kell mindég mondani apának hogy utálom pedig nem igaz csak ha nem mondom akkor a tesóm beárul és megvernek meg lecsesznek.
mit csináljak????
tudom hogy nem illik ebe a kategóriába de itt vannak sokan lécci segíts!!!
Lány vagyok
Ki fogok készülni
Innen írj mindenkinek [link]
Valaki csak válaszol és segít. Telefonnal vedd fel amikor elmondják, hogy mit kell mondani apukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!