Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak, ha anya válni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha anya válni akar, de ezt apának még nem tálalta?

Figyelt kérdés
Apa nem is akarja észrevenni hogy probléma van, én pedig próbálom rávezetni, de reménytelen. Anya pedig állítólag várja a "megfelelő pillanatot" de van hogy könnyes szemmel búlyik elő valamelyik szobából és gőzöm sincs melyik lenne a jobb, ha elválnának, vagy ha maradnának. De egy esetleges válás a hugomat és apát is nagyon megviselné.
2012. jan. 23. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

2 dolgot tehetsz:

Vagy elmondod apukádnak.

Vagy hagyod, hogy ők intézzék el.

Talán a második verzió jobb lenne. Ha apukád nem akarja észrevenni, hogy baj van, akkor bármit mondasz, nem fogja elhinni addig, amíg anyukád nem mondja neki.

2012. jan. 23. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te ne csinálj semmit!

Majd ők megoldják!

Értelek én, hogy segíteni szeretnél, meg azt is, hogy erre mondjuk, ez nem állapot, ami van, de nem a gyermek feladata, az ilyen problémák megoldani, elintézni. Ne avatkozz bele. Bízd rájuk! Sajnálom.

2012. jan. 23. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Ne szólj bele a felnőttek dolgába. Továbbá a jövőben se szólj bele másnak a szerelmi életébe. Két felnőtt emberről van szó. Majd ők eldöntik, hogy mi a jó, neked pedig mint a gyermekük el kell fogadnod a döntésüket (ésszerű határokon belül természetesen).
2012. jan. 23. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hát, inkább ne szóllj bele :)

hidd el, jobb ha ők intézik :) ha beleszólsz abból tuti nem sül ki semmi jó :D

úgyhogy maradj ki az egészből >.<

2012. jan. 23. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:

az ő férj-feleség kapcsolatuk az ő dolguk, ebbe akkor sincsen beleszólásod, ha ők a szüleid. Biztos vannak olyan dolgok, amiről neked nincsen tudomásod, anyád döntésében pedig fontos szerepet játszik.

Max. olyan mondhatsz apádnak, hogy anya mostanában szomorú, veszekedtek? De konkrét dolgot nem mondhatsz. Ja, és megvan a papír, amit anyád benyújt, vagy csak az elhatározás van meg? nem mindegy.

2012. jan. 24. 14:25
 6/8 _Jessy_ ***** válasza:
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy elmondod apádnak, így 90% hogy egy átgondolatlan válás lesz a vége.
2012. jan. 24. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne, ha ebből kimaradnál. Rossz lehet így látni anyukádat, de ezt neki kell megtennie, nem neked. Hidd el, jobb, ha nem avatkozol bele, mert később minduntalan eszedbe jut, hogy mi lett volna, ha nem szólsz? Am, én elvált szülők gyereke vagyok, igen, tényleg megviseli, mind a szülőket, mind a gyereket, de még mindig jobb, mint boldogtalanul együtt élni. A húgoddal beszélhetnél erről, nem konkrétan a válásról, csak a szüleitekről, hogy annyira ne legyen váratlan, ha elválnak.
2012. jan. 24. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
nem igazán kéne beleszólnod, mert abból csak rosszab sülhet ki,annyit viszont tehetnél, hogy ha a válásról beszéltetek anyukáddal, akkor nyugodtan ülj le anyuddal és beszélgessetek erről a dologról, tanácsokat adhatnál pl olyat, hogy egy esti vacsoránál, mintha te nem tudnál semmiről, de mindenki ott van, anyukád előttetek és apukád előtt mondaná el problémáit, és hogy szeretné h ezen változtatna, mert ez nektek sem jó, szeretné ha minden jobbra fordulna, de te még mindig nem tudsz semmiről, max annyit mondhatsz apukádnak hogy tényleg látod anyukádon, hogy szomorú, és hogy nem akarod te sem, és a húgod, hogy rosszabb legyen, hanem inkább mint egy boldog család. vagy próbáld rávezetni apudat, hogy beszélgessen anyuddal, mert látod rajta h szomorú, esetleg veszekedtek-e.. hasonló dolgokat mondhatsz neki, de konkrét dolgokat, amikről tudnod sem kéne, olyanokat ne.
2013. aug. 31. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!