Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi, aki boldog házasságban él, miért kockáztatja a házasságát egy kis lopott szexért? Valaki ezt magyarázza el nekem!
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 08:40
21/21 anonim válasza:
valaki írta, hogy vannak férfiak, akiket néha engedni kell, hogy elmenjenek mással, mert így működnek. nyilván vannak, de ettől ezt egy nőnek sem kell elviselni! nőben is biztosan van aki jobban tűri, én is tűrtem éveket, tudtam, de tűrtem, mert mindig nálam kötött ki és utólag azt mondom nem éri meg. nem voltam boldog. azért gondoltam, hogy az vagyok, mert nem ismertem jobbat... azóta 3 éve új kapcsolatom van, a megcsalás nem opció. nem bántjuk egymást és mégsem unalmas az életünk. jó, tudom, hogy 3 év után ez még könnyű, de kétlem, hogy akiknél nincsenek hatalmas zűrök ne élhetnének boldogan és feltétlenül megszokásba kellene átcsapnia a szerelmüknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!