Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi, aki boldog házasságban él, miért
kockáztatja a házasságát egy kis lopott szexért? Valaki
ezt magyarázza el nekem!
"De én ezek után nem tudok lefeküdni vele.
Megalázott ezzel. Én soha nem csaltam meg,
még gondolatban sem."
Khmm.. igen a szexre helyezed a kapcsolatotokat. Ezen (a szexen) mulik? Persze hogy elhiszem nem fogsz tudni lefeküdni vele. Ennek eredménye: folyton meg fog csalni. Aztán beleszeret valakibe, és lelép. Vagy: megpróbálsz felülkerekedni a sértettségeden (nehéz lesz) és megpróbáljátok valahogy rendbe hozni a dolgaitokat. Esetleg: elválsz. Sok választási lehetõséged van, ezt senki nem fogja megtenni helyetted. Egyedül rajtad áll hogy mit választasz.
2013. aug. 20. 09:20
Megkérdezted? Mit mondott? Szerintem ezt leginkább tőle tudhatod meg. Nálam is a kapcsolat végét jelentené a megcsalás, de biztos kikérdezném a miértekről.
Annyi oka lehet. Lehet már túl jó vagy hozzá, uncsi egy feleség, aki mindig a kedvét keresi bele lehet unni abba is. Aztán lehet, hogy olyan vágyai voltak, amit te nem akartál soha/elég sűrűn teljesíteni (anál/orál vagy valami nagyon extra )
2013. aug. 20. 09:22
Nálam ez válást jelentene, nincs megfelelő indok arra, hogy miért lép félre. Ha valami nem jó, azt meg lehet beszélni, változtatni lehet rajta. De ehhez mindkét fél kell! Ha olyan bátor volt, hogy megcsaljon, lehetett volna annyi bátorsága is, hogy megmondja ha valami nem jó. Én meg leszek elég bátor ahhoz, hogy kirakjam a szűrét. Én sem csalom meg, nem lépek félre, hát elvárható, hogy ő se tegye.
25N
2013. aug. 20. 09:43
Van egy ismerősöm, nagyon remek ember. Dolgos, ügyes, mindig azt hittem, hogy tökéletes a házassága és boldogok. Megcsalta a feleségét, el is váltak (47 éves). Megkérdeztem, hogy mi volt a baj. Azt mondta, hogy unta már, hogy arról szól az élete, hogy krumplifőzelék az ebéd, mert spórolnak mindig valamire (új kocsi, nyaralás stb. - mindig több kellett), unta azt, hogy sosem mennek sehová, hogy a felesége úgy öltözik 44 évesen, mint aki már a nyugdíjba készülődik. Nem jártak sehová, nem szórakoztak, NEM NEVETTEK SOSEM. Túlságosan megtervezett, tökéletes, és unalmas volt minden.
2013. aug. 20. 09:45
8-as vagyok. Nem értem, miért kell lepontozni. Igenis van olyan férfi, aki nem bírja elviselni a gondolatot, hogy innentől egész életében csak egyetlen nővel lehet. Ezeket a férfiakat nem lehet _semmilyen módon_ megfogni egy olyan házasságban, ahol a nő nem nyitott arra, hogy néha más is legyen!!!!!!
2013. aug. 20. 10:04
16.Én nőként sem bírom ezt elképzelni:)
Bár nekem erre van egy egyéni technikám,egy idő után összeveszek,szakítok 3 hónapra,mondjuk van mi miatt,mert a mi kapcsolatunk is mindig is a viharos kategóriába tartozott,na és akkor van más,de onnan úgyis visszamegyek.
És mi is igenis boldogan elvagyunk így évek óta.
A langyos víz vagy máshogy is fogalmazok,sokan próbálják hozni a minden oly tökéletes legyen,mint a Nagykönyvben - de mivel mi emberek sem olyanok vagyunk,mint a Nagykönyvben - hát nem csoda,ha az lesz,ami lesz...
2013. aug. 20. 10:34
Nem lehet, hogy inkább "anyukája" voltál a férjednek? Megadtad neki a szeretetet, törődést, mert esetleg rendezetlen kapcsolata van az anyjával. Most pedig, hogy "felnőtt" (megkapta azt ami érzelmileg hiányzott), keres magának egy "saját barátnőt"?
Vagy csak új ingerekre volt szüksége és nem tudta máshogy lekommunikálni...
Talán próbáljátok ki a családállítást. Menjetek el terápiára, ezt ki kell deríteni.
2013. aug. 20. 11:45
2013. aug. 20. 11:46
Azért, mert látta, hogy a lányka könnyen kapható, még udvarolni sem kell neki, hát gondolta nem hagyja ki a kínálkozó lehetőséget, egyszer-kétszer felpróbálja, beleürít, úgysem derül ki soha. Ha tudta volna előre, hogy le fog bukni, akkor nem csinálta volna, de a legtöbb férfi úgy indul neki a megcsalásnak, hogy ő okosan el tudja titkolni a felesége lőtt, így aztán nem okoz majd fájdalmat az asszonynak.. Nem ellened irányult ez a megcsalás, hanem a saját egója miatt volt. Ha túl tudsz mjd lépni a sértettségeden és úgy öntesz, hogy együtt maradtok, akkor ne felejtsd majd el, hogy egy szerető összvissz két szaros dolgot tud nyújtani: az újdonság izgalmát, amivel sajnos nem lehet versenyezni, meg a körberajongást...
2013. aug. 20. 12:21
"A félrelépések napjainkban többek között azért váltak annyira gyakorivá, mert társadalmi méretű önbecsülési válságban szenvedünk, és a végsőkig ki vagyunk éhezve arra, hogy saját magunkat pozitívnak, szerethetőnek, izgalmasnak élhessük meg. Egyre több olyan emberrel találkozom, aki nem képes önmagában hinni, önmagát megfelelően képviselni különböző helyzetekben. És persze minél kiéhezettebbek vagyunk, annál kevesebb elég ahhoz, hogy rákattanjunk bármire, ami által magunkat egy picivel is értékesebbnek élhetjük meg. Sokszor nem a szex a legfontosabb mozgatórugója egy külső kapcsolatnak, és nem is az, hogy a társunkat már nem szeretjük - hanem rossz közérzetünkben az azonnali enyhület, ami olyan, mint a fájdalomcsillapító: ha szenvedek, beveszem, és azt hiszem, ezzel meg is oldottam a problémát. A szerető, aki még nem ismer olyan jól minket, akinek még minden új és izgalmas, sokkal lelkesebben és pozitívabban tükröz vissza, mint a társunk, akivel már régen együtt vagyunk, és egy jóval árnyaltabb képet lát rólunk." Dr. Almási Kitti: Hűtlenség
2013. aug. 21. 09:43
Kapcsolódó kérdések: