Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfi, aki boldog házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi, aki boldog házasságban él, miért kockáztatja a házasságát egy kis lopott szexért? Valaki ezt magyarázza el nekem!

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 08:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%
Az nem él boldog házasságban, csak úgy tűnik.
2013. aug. 20. 08:44
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem csak úgy tűnik. Tényleg boldog házasságban éltünk, szerettük egymást. Nem hanyagoltam el, pénzügyi gondok sem voltak, soha egy veszekedés nem volt köztünk, mégis megcsalt.
2013. aug. 20. 08:46
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Igen és ezenkívül nem az esze hanem a f@rka irányítja
2013. aug. 20. 08:46
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
Attól még lehetett unalom, kommunikációs zavar, stb. Nem csak akkor rossz egy házasság, ha tányérok repkednek.
2013. aug. 20. 08:50
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Utolsóval értek egyet. A hevesebb párok néha boldogabbak, mert hevesebb a kibékülés is :D Na meg nem unalmas, és langyosvíz egykönnyen az ilyen kapcsolat. Nem a veszekedés/vita megléte a baj.. Hanem a milyensége, és mennyisége.

És ugyanilyen káros lehet az állandó egyetértés... mosolygás.... ráhagyás..stb.

21/L

2013. aug. 20. 08:52
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Ezzel vitatkoznék! Társkeresőzöm, és nagyon sok nős, kapcsolatban élő pasi is megkeres. Ezekkel sosem kezdenék, de el szoktam velük beszélgetni, mindig megkérdezem, mi az amit otthon nem kap meg!? Teljesen ledöbbentem, mert sokan azt mondták, hogy szeretik a párjukat, tökéletes velük a szex, nincs semmi problémájuk! Akkor mégis mit keresel itt? - kérdezem én. És a legtöbben azt felelik, hogy csak kiváncsiak, huncutok, kipróbálnák mással is stb. stb. Szóval a pasik már csak ilyene, mennrk a farkuk után...
2013. aug. 20. 08:53
 7/21 anonim ***** válasza:
52%

látom hatalmas élettapasztalattal osztanak megint észt itt...

Gondolom a kérdező nő, aki nem vett annyi fáradtságot, hogy megfigyelje eddigi élete alapján, mi a különbség a két nem között.

2013. aug. 20. 09:01
 8/21 anonim ***** válasza:
19%
A férfiakban benne van, hogy kell nekik a változatosság. Ennek evolúciós okai vannak. Van, aki kibírja, de az is "a vér szava" ellenére, de a legtöbben nem bírják ki (max nem tudod meg)... Lehet, hogy fura, amit mondok, de nem szabad ezért haragudni rájuk, amíg nincs érzelmi kapcsolat, sőt néha-néha el kell őket engedni mással... Nő vagyok és úgy mondom ezt.
2013. aug. 20. 09:03
 9/21 anonim ***** válasza:
53%
Lehet szépíteni, de valami mégsem klappol ha bármelyik fél félrelép. Talán unalom, megszokás stb. Nem hinném hogy boldogság lenne az ilyen kapcsolatban.
2013. aug. 20. 09:06
 10/21 A kérdező kommentje:
De én ezek után nem tudok lefeküdni vele. Megalázott ezzel. Én soha nem csaltam meg, még gondolatban sem.
2013. aug. 20. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!