Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet férfi annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet férfi annyira makacs, hogy nem hívná fel még a gyermekét sem?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet férfi létére valaki annyira makacs, hogy nem hívná fel még a gyermekét sem? Mindig megvárja, amíg mi hívjuk. Üzenetre sem válaszol, de felhasználja ellenem, ha írok neki.

Nem jó neki semmi sem, nincs megelégedve semmivel.

Vajon mitől változhatott ennyire meg??? Állítólag szeret, a gyermekeinket meg főleg!?

2013. jan. 26. 22:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát hasonló nálunk is a helyzet, de gondolom nem is szeret, évek óta most először hívott fel szülinapom alkalmából, akkor is kb. egy hét múlva, soha nem küld sms-t se, hogy BUÉK vagy Boldog karácsonyt, semmi.
2013. jan. 26. 22:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Te még érzel valamit iránta?

Mióta vagytok külön és hogy lehet vége, ha megkérdezhetem?

Ő azt állítja, hogy szeret, de ezt a hatóságoknak is kell tudnia. Amiket nyáron küldtem sms-eket 2 évre visszamenőleg mindent benyújtotta a bíróságra. De miért?

Boldog szülinapot!

Van gyermek/ek is?

Te írtál neki? Neked sem válaszolt?

Köszönöm, ha írsz!!!

2013. jan. 26. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
inkább az a kérdés, miért lett egy ilyennel olyanszintű kapcsolatod, hogy gyereketek is lett
2013. jan. 26. 23:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Mert akkor még nem volt ilyen a kapcsolatunk, amikor a gyerekek lettek. Jó neked, hogy a férjed még nem változott meg. Sok boldogságot!!!
2013. jan. 27. 00:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt tudnám tanácsolni,hogy ne írj neki egy fikarcnyit sem!Szerintem csak ellened próbálja felhasználni a bíróságon,gondolom,mivel sosem válaszol,te néha feldühödsz és picit erőszakosabb sms-t írsz.Olyan,mint ha erre várna.Ne írj,vagy csak semleges és számodra kedvező témáról.Pl. boldog szülinapot stb., vagy hogy nem értem miért nem jöttél,nagyon hiányzol a gyerekeknek,ők nagyon szeretnek téged.Szóval szerintem valamiben töri a fejét.És semmiképp nem mondanám szeretetnek azt,hogy valaki magasról tojik a fejemre,sőt a gyermekeire is.
2013. jan. 27. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:
ja ez nem makacsság,hanem nem törödömség.Ha annyira oda lenne értük ilyen elő sem fordulhatna.Jól elvan magának...
2013. jan. 27. 11:13
 7/11 anonim ***** válasza:
első vagyok és én a gyerek vagyok, anyuval még annyit se beszél, mint velem, meg a tesómmal, már legalább 5éve nem láttam, és már vagy 14éve elváltak kb. hát azóta lett új családja, aztán őket is otthagyta, szívtelen egy ember...
2013. jan. 27. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Amikor a férjem elköltözött tőlünk, mert szerelmes lett valakibe, nem korlátoztam őt a gyerekek körüli dolgokban. Aztán vége lett a nagy szerelnek, és gondolta, hogy hazaköltözik itt mégis csak biztosabb az élete. Én meg mondta, hogy NEM. Na azóta lesz*rja a gyerekeket, ott tesz keresztbe ahol tud, karácsony előtt pedig bejelentette, hogy "leveteti" a gyerekeket a nevéről, mert nem akar gyerektartást fizetni a nagy semmire.
2013. jan. 27. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:
ez nem makacsság, nem érdekli a gyereke, ennyi
2013. jan. 27. 20:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Barátjai előtt meg eljátssza, hogy ő kikészült miattunk és mennyire harcolt értünk. Mondjuk jó színész.

De azt nem tudom megérteni, hogy hogyan lehet, hogy "nem érdekli a gyereke"???

2013. jan. 27. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!