Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a volt férjet lekapcsolni?
1,5 éve tart a válás, én fél éve együtt élek az új párommal.
Nagyon jól megvagyunk, a 3 éve kisfiammal nagyon nagy haverok, bátran rá is bízom, ha én dolgozom, ő meg szabadnapos, dolgozik, hazaadja a pénzt, szeret minket, és meg is becsül. Minden rendben van velünk.
Amikor anno elhagytam a volt férjemet, nem dolgozott régóta, alkesz is volt. Egy ideig vittem hozzá a gyereket, mert azt gondoltam, látnia kell az apját is. Ebből az lett, hogy vigyek neki pelenkát, kaját, adjak pénzt, stb. Kirakták az albérletből, utána nem is keresett minket. Most került elő, fenyegetőzik, követeli a gyereket (holott nincs hol laknia, motelokban húzza meg magát). Pénzt soha sem adott. Nem képes leszállni rólunk, nem fogja fel, hogy nem vagyunk rá kíváncsiak.
A következő bírósági tárgyalás szeptember vége, ahol remélhetőleg már el is választanak minket (ugyanis eddig húzódott a válás, hátráltatta, ahol tudta).
Mit tegyek, hogy ne zaklasson?
Kötelessége fizetni, de ha nem fizet is joga van látni.
A gyerektartás nem gyerekláthatási díj, nem függ össze a kettő.
Ha nem engeded a láthatást ő gyámügyön feljelent 40 majd 80 ezres bírságot kell fizetned.
Jó és ennek mi köze a láthatáshoz.
A gyerekednek szüksége van apára és hiába akarod az nem az új párod. Különben a láthatás akadályozása miatt bíróságon is csak te jöhetsz ki rosszul.
Nekem fogják ítélni a gyereket, mivel súlyos depressziós, és havi szinten vannak öngyilkossági kísérletei, illetve munkája azóta sincs.
Hivatalosan külföldön volt végig a 1,5 é alatt, tehát a láthatás sem tudom, hogyan működött volna.
Mondjuk az is érdekes számomra, hogy a gyerek láthatást nem akarod engedni,akadályozod de azért a gyerektartást elvárod tőle.
Bár ez csak személyes véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!