Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő megbolondul, ha a férjét kiküldik 1 évre külföldre dolgozni?
Barátnőmmel 10 éve ismerkedtem meg, 7 évet éltünk házasságban. Voltak közös programjaink minden hétvégén, bár hétköznap mindketten dolgoztunk. Már a gyerekvállalás is tervben volt.
Azonban tavaly a munkáltatóm kiküldött 1 évre Németországba betanulni az ottani technológiákat. Havonta egy hétvégére azért mégis csak sikerült a megtakarításom egy részéből hazajönnöm, hogy a feleségemmel legyek.
Azonban, most hogy véget ért ez az átmeneti állapot, hazajönvén kiderült, hogy a nejem szerető(ke)t tart(ott), amíg én távol voltam. Megkérdeztem ennek okát, erre azt felelte: "Már nem tud úgy szeretni, mint 10 éve, amikor mi megismerkedtünk", és lelépett egy nála 12 évvel fiatalabb, 20 éves egyetemistával.
A kérdésem csupán az hozzátok, tapasztaltakhoz: mi motiválhatja egy nőt egy ilyen csúfos árulásra, amikor szerintem minden tőlem telhető áldozatot megadtam neki, és látszólag semmilyen szóváltás, érezhető konfliktus nem előzte meg az eseményt?
"Jó dolgában a kutya is megvész"-tartja a mondás-,nemhogy egy elkényeztetett asszony.
Nem érdemelt meg téged!
Szerintem unta a jó életét,vágyott az újra, a kihivásra.Tuti jól esik a hiúságának,hogy egy 20 éves kistacskót eltudott széditeni.
figyi akkor te most szabad vagy? <3
22/L
Mi ez a hülye kérdés, hogy "minden nő..."?? És miért nem vitted magaddal?
És mégis hogyan adhattál meg neki mindent, amikor havonta egyszer látott téged?
Ja és a másik: 10 év alatt még egy lurkóig sem jutottatok el? Egy gyerekkel kellett volna itthon hagynod, az anyaság megváltoztatja a nőket. Jó irányba.
A csaj most bepótolja a kiscsikó mellett azt, amit melletted kihagyott, aztán valaki felcsinálja majd és utána boldog anyuka lesz. Veled meg 10 év alatt sem találta meg a boldogságot.
sajnos nem lehet tudni kiből mit hoz ki a hosszú távollét.
ugyanez lejátszódott itt a környezetemben amit írsz azzal a különbséggel hogy a nő másik pasi nélkül lépett le.
bevallom őszintén, ha engem itthagyna a férjem egy évre, lehet hogy széttörné ez a házasságunkat.
eleve egy súlyos döntés kimondani hogy valaki mellett sírig mindenben kitartunk és én ezt komolyan veszem.
viszont árulásnak venném hogy a férjem itthagy 1-2-X évre. nekem ez nem menne, mindenhova Együtt kell mennünk ha már kimondtuk hogy jóban rosszban Együtt. Akkor vagy én is megyek vele vagy marad a fenekén mert egyébként nincs is miről beszélni, akkor nem kellett volna házasság csak laza szexkapcsolat.
Nagyon sok házasságot ver szét ez sajnos.
Teljesen mindegy lett volna, ha maradsz, akkor is ez történik.
Ami nekem rosszul esne:
- nem beszéli meg velem, csak közli hogy megy
- vihetne magával, de nem teszi
Na ha ez lenne a helyzet, én elgondolkodnék hogy akarok-e még vele lenni. Persze nem védem őt, csak illik meghallgatni a másik felet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!