Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párommal kellene maradnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal kellene maradnom?

Figyelt kérdés

Meg próbálom röviden leírni.

A barátnőm elvitt egy buliba ahol első látásra szerelmes lettem, de akkor úgy láttam viszonzatlan a szerelmem. Röviddel utána meg ismertem a mostani párom. Később kiderült, hogy ismerik egymást sőt jóbaratok.

Végülis próbáltam elfelejteni és az új páromra koncentrálni . Megszerettem, egy év után össze költöztünk. Eleinte minden jó volt.

Egy dolog zavart, az alkohol, míg nem eltunk együtt addig nem láttam hogy ennyit . De miután össze költöztünk láttam és zavart.

Napról napra, hónapról hónapra többet ivott. Veszekedtunk, megígérte hogy befejezi, elhittem, kibekultunk. Pár hét és minden kezdődött elölről . Elmentem a szüleihez hogy segítsenek mert egyedül nem tudok mit tenni, megtudta, megvert. Végül az apukája kórházba vitte, most is ott van. Beszélünk és kéri hogy bocsássak meg, varjak rá.

Én úgy gondolom, meg kell bocsássak és ki kell tartanom mellette, hiszen erről is szól egy kapcsolat, hogy bajban is mellette kell lennem.

A barátja akiről azt hittem nem érdeklem elmondta, hogy szeret és hogy mindig is szeretett. Nem történt köztünk semmi, elküldtem miután ezt mondta. Egyedül vagyok és az elmúlt egy év nagyon rossz volt, és talán ezzel a fiúval boldog lehetnek, mert talán nem egészen múltak el az érzéseim iránta.

De úgy gondolom bármi is történt meg kell próbálom helyre hozni a kapcsolatom.

2013. aug. 16. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megvert téged, ráadásul iszik, mint a kefekötő. Dehogy kell vele maradnod! Egy kapcsolat nem arról szól, hogy a párom csépel meg vedel mint egy állat, én meg tűröm, mert az a dolgom. Tönkre fogod tenni az életed vele. Szakíts az alkesszel, és adj egy esélyt annak a másik srácnak.
2013. aug. 16. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
tökéletesen igaza van az első válaszolónak
2013. aug. 16. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Én úgy gondolom, meg kell bocsássak"

Megvert. Innentől kezdve nincs miről tárgyalni, nem arról van szó, hogy megígérte hogy kiporszívóz és mégsem csinálta meg. Iszik, ver: oké, te élhetsz ebben, de gyereket nem vállalhatsz, mert őt nem teheted ki annak, hogy egy idióta apja legyen, akitől rettegnie kell.

2013. aug. 16. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem az ex volt ilyen marha,ivott,drogozott aztan megvert!En marha megbocsàtottam es utana eltütött :-( Pedig azt hittem nem bànt majd többet,de igen csakhogy majdnem belehaltam :-( Ugyhogy ne a kötelezettsègekre gondolj,hanem az ÈLETEDRE ÈS BOLDOGSÀGODRA :-)
2013. aug. 16. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
*elütött (Autoval) bocsi :-)
2013. aug. 16. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Megbocsáss? Minek? Hogy még egyszer megverjen? Gratulálok neked is.
2013. aug. 16. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen, most talán úgy gondoljátok hogy hülye vagyok.

De én meg úgy érzem hogy akkor hagyom ott amikor a legnagyobb szüksége lenne rám. Kórházba van, elvonon.

Vagy inkább most legyen vége hogy mire kijön azt is fel tudja dolgozni. Nehéz, nagyon nagyon nehéz.

2013. aug. 16. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért várnál rá? Eddig jót nem,csak rosszat kaptál.Egy kapcsolatban valóban fontos a jóban-rosszban elv,de itt jó nem volt,akkor nincs miért kitartani.Az ivásra mindig volt és lesz indok,ebben biztos lehetsz.Ha kijött és valóban tiszta,arról tudni fogsz akkor is,ha nem maradsz a barátnője.Én a másik srácot sem választanám,miért kell neked most feltétlenül valaki? Csak,mert azt mondta szeret? Na és? Állj a saját lábadra,éld az életed és ismerd meg az igényeidet,hogy milyen férfi kell és abból ne adj le,hogy többet egy alkoholistától se kelljen függnöd érzelmileg.Tartsd magad kicsit többre,hogy többet is kaphass!
2013. aug. 17. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon dühít fel semmi jobban annál, mit amit a kérdező leírt. MEgveri a párja, megalázza, iszik mint az állat, ő meg maradni akar mert a bajban is mellette kell lennie. Kérdező, te nem vagy normális. Maradj csak mellette, folyamatos rettegésben egy vadállattal. Ha vele maradsz, nem sajnállak megérdemled.
2013. aug. 18. 07:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Se ferjed se gyerek kozossen mi a fenere varsz baleseti osztalyra??

Pakolj vagy dobd ki es ha bolcs vagy egy kicsit egyedul maradsz semmi uj kapcsolat amig rendbe nem jossz erzelmileg.

Es a baratod baratja nem valami jo otlet.

2013. aug. 18. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!