Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csinálja ezt velünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Légyszi segítsetek! A férjem, aki különköltözött, nemrég beleszeretett valakibe,aki nem akarta a kapcsolatot vele,mert nem dúsgazdag! Mi megbeszéltük, hogy néha jön, segít ezt azt, aztán hazamegy! Az anyjánál lakik. De mostanában, mióta kiderült, hogy a csajnak nem kell, itt alszik éjjel, meg meló után idejön. Ha éjjelre jön, akkor elvárja, hogy szexeljünk, ha meló után jön,akkor lefekszik aludni, netezik. Van egy 2 és egy 3 éves gyerekünk. A nagyobbik most lett szobatiszta, de mióta az apja itt van, azóta megint bepisil. Régen sokat vert engem is és a gyerekeket is, és a nagylány fél tőle. Ráadásul állandó a veszekedés,mert a gyerekek nem csinálhatnak semmit, nem hangoskodhatnak, mert üvölt, nem szólhat a zene, pedig a kicsik igénylik, mert jobb kedvük lesz tőle. A védőnő jönne, de a férjem stílusa miatt nem mer bejönni. Egy állat, de szó szerint. Amikor elköltözött, akkor az volt a kifogás, nem bírja a gyereksírást, megy. Válni akarok és is, ő is, de csak húzza. Nem szeret, ez tuti, és én se őt. De a szexet megköveteli, ha nincs, akkor üt. Teljesen kikészültem tőle. 8hónap alatt 40kgot fogytam (igaz volt miből), és csak az ideg miatt, ami meg miatta van.

Szeretném megérteni őt, de nem válaszol, miért jön ide. Jó lenne ezt megbeszélni, de nem hajlandó!

Légyszi segítsetek, ilyen esetben mit csinálnátok, hogyan oldanátok meg!?

Nekem nincs senkim, mármint másik férfi, de szeretnék, és így nem lehet! Én gyűlölöm őt, és ezt a tudtára is adtam, de nem érdekli!

Bocs, hogy ilyen hosszú lett! :-)

2009. okt. 22. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit, hogy miért csinálja ez veletek? Hát azért, mert hagyod! Mert megengedted hogy ott aludjon, mert szexeltél vele, pedig te nem akartál, mert eltűröd, hogy bántsa a gyerekeidet. Na ezért. És mindaddig csinálni fogja, amíg hagyod!!!
2009. okt. 22. 15:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat! Igaz, nem írtam, de akkor most leírom. A lakás az két néven van, vagyis ez egy kertes családi ház. Hiába sikítok, ha bánt, nem hallja senki, mert messze vannak a szomszédok. Mivel a fele ház az övé, nem tudom, nem zárhatom ki, mert jogilag akkor jön, amikor akar. Gyermekvédelemnél tudnak a dologról, mert jelentettem, de mossák a kezüket. A nane-vel próbálkoztam, de mivel külföld, itt nem illetékesek. A helyi szervezetek meg túlterheltek! Pszichológus megerősítette a bántalmazást, de ez kevés mind a rendőrségnél, mind a gyermekvédelemnél. Szüleim nincsenek, sem testvéreim, bátyám nemrég halt meg, ahogy anyum is, apumat meg nem is ismerem! A válást beadtam, de mivel ő nem akar válni, így nem egyezik bele, s ez hosszú évekig tarthat így. Mivel itthon vagyok a kicsikkel, így nem tudok máshova költözni,mert albit szaros pár ezerből nem lehet fizetni.

Én nem ítélkezem, azok felett, akik lehülyéztek, az vagyok. Rengetegszer hagytuk már el, zártam ki, de ő hívta a zsarukat, hogy nem engedem be a saját házába, és még engem basztak le. Már elnézést a csúnya kifejezésért!

Mivel neki van pénze, menő állása, neki adnak igazat. Sajnos itt ez megy...

És nem segítséget kértem, mert itt nem kapok, csak ötletet, hová fordulhatnák még... Mert más lehetőségem már nincs. Mindent körbejártam már....

Sajnos itt (Szlovákia) már minden létező hivatalos utat bejártam, nem hisznek nekem, mert ő tud úgy ütni, hogy nincs nyoma. Egy látleletem van, mikor eltörte a kezem, de ő azt állítja, elestem...

Itt nem tisztelik a nőket, csak nyűgnek tartják. Ezért minden ilyen esetben a férfinak adnak igazat. Sajnos.

És köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2009. okt. 23. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!ha a férfiakat tisztelik,akkor keress magadnak egy szeretőt,lehetőleg befolyásos legyen,vagy minimum zsaru.

Ha sikerül megszabadítani a férjedtől,akkor könnyen megszabadulsz a szerettődtől,ha akarsz,hiszen nincs közös lakás,gyerek.Ne hagyd magadat!

2009. okt. 23. 19:07
 14/14 anonim válasza:
ez csak vicc ugye? hát ha nem hajlandó menni akkor rendőrség azér fizetik őket.
2010. okt. 20. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!