Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most mi legyen velünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen velünk?

Figyelt kérdés
Fél éve külön élünk és már a válási papírokat is be adtuk.A feleségem valamit érez egy másik férfi iránt,talán szerelmes is.testi kapcsolat még nem volt közöttük.csak lelki.ma találkoztunk és én el mondtam neki hogy ha őt akarja én szeretem annyira hogy el tudjam engedni.bár fáj de nem tudok már érte harcolni.az el múlt fél évben próbáltam vissza hódítani,de folyton úgy éreztem hogy kudarcot vallok.talán ezért is hagytam abba.ma beszélgettünk és elmondtam neki hogy randevúm lessz valakivel.láttam a meg lepődést az arcán, és a félelmet hogy talán nekem is lehet valakim.most idézném őt a szavait amit akkor mondott mikor eljöttem tőle: "nagyon szomorú vagyok .és most már talán egyedül.meg akar szakadni a szivem ha arra gondolok hogy talán most rontjuk el az életünket,ha válunk,egy válásnak nem volna szabad hogy ennyire fájdalmas legyen.valahol mind ketten tudjuk hogy nincs ez így jól.és csak sírt sírt...Most én is el bizonytalanodtam,hogy tényleg nekem is fáj.sokszor beszéltük hogy újra kezdjük,de mindíg ő volt aki azt mondta hogy már érzelmek nélkül neki nem megy.most mégis érez valamit?mit tegyek?
2010. jan. 16. 21:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Sajnalom,hogy igy alakult.Talan varjatok meg a valassal.Minek ilyen gyorsan beadni?Legyetek picit kulon de ne valjatok el.
2010. jan. 16. 21:39
 2/18 anonim ***** válasza:

Beszélj vele és kérdezd meg utoljára,hogy szeretné-e,ha megmentenétek a házasságotokat.Lehet,hogy most jött rá,hogy tényleg vége és elveszít.

Egyet viszont sose engedj,hogy hülyét csináljon belőled!Vagyis,hogy ő pasizzon,te pedig csak érte élj.Ha újra akarja kezdeni,akkor abba egy harmadik nem fér bele,se nála,se nálad.

Ha úgy látod,hogy nem akar annak a dolognak véget vetni,akkor te se mondj le a boldogságodról és igenis randizgass.

2010. jan. 16. 21:40
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Miért hiszed el,h nem volt köztük semmi?Főleg ha fél éve külön éltek.Színészkedik,meg hazudik.Ha kellenél neki veled lenne.Nálam is így volt.
2010. jan. 16. 21:45
 4/18 A kérdező kommentje:
a válást ő kezdeményezte.még a múlt héten is kérdezte hogy mikor lessz a második tárgyalás hogy tudok e már valamit.a szemenbe mondta hogy el akar válni.azt szeretné ha külön folytatnánk mert szerinte így senkinek nem jó.most mégi el bizonytalanodott.montam neki hogy én nem állok a boldogsága utjába.talán nem is szerelmes az illetőbe?talán csak menekülni akar? nem tudom de a bizonytalanságot látom rajta.
2010. jan. 16. 21:45
 5/18 anonim ***** válasza:
Tudom milyen érzés! Bármilyen rossz volt a mi házasságunk, amikor végleg elment a férjem, leültem az asztal mellé és csak sírtam. Talán a megszokás miatt, meg van egy közös gyermekünk. De nem bánom hogy így történt, nem volt közös jövőnk.
2010. jan. 16. 21:46
 6/18 A kérdező kommentje:
én hiszek neki hogy nem volt semmi,és szerintem jobb is ha nem tudom.
2010. jan. 16. 21:47
 7/18 A kérdező kommentje:
8 év van mögöttünk.és a legszebb idők voltak amit vele töltöttem.
2010. jan. 16. 21:48
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Azért hiszel neki mert akarsz hinni.Komolyan azt hiszed,h kellesz neki?Akkor miért akar elválni,talán nem a másikért?Ne legyél ilyen naiv.Keveset tudsz az életről.
2010. jan. 16. 21:51
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
szerintem itt csak arról van szó, hogy most szembesül azzal , hogy te is tovább lépsz. gondolom neki azért "kényelmes" volt eddig hogy volt az új pasi, de azért te is ott voltál még , hozzád is vissza tudott volna menni esetleg. szerintem ne hagyd, hogy az érzelmeiddel játsszon.
2010. jan. 16. 21:51
 10/18 anonim ***** válasza:

A feleséged valszeg valamit nagyon hiányolt a kapcsolatotokban. Szerintem akkor mond ilyet egy nő (mármint, hogy már érzelmek nélkül él veled....stb.), ha vagy tényleg nincs már szerelem irántad, vagy e mögé burkolózik, s valójában van, de könnyebb ezt mondani, mint az igazat, s talán még magának sem vallja be, mi is az. Ám ha elsírta magát, vagy ha látod, hogy vacillál, akkor még valszeg az utóbbi lehet.

Azt kellene kitalálni, vajon mi hiányozhat annyira a feleségednek egy férfiban, benned, hogy elhagyja a férjét, azaz téged. 1000 ilyen dolog lehet a szereteten kívül, csak példákat említek: szabadság, hogy felnézzenek rá, aktív szex, hogy szeresse magát a kapcsolatban (azaz pl. ne kelljen állandóan pl. sárkánykodnia...), hogy nőként kezeljék....stb. hosszú lenne a sor. Szóval szerintem érdemes lenne kitalálni, mi is a valódi ok, amiért elment.

Lehet, hogy egy párterapeuta segítene.

Ha ezek után sem jön vissza a vonzalom, akkor talán tényleg vége, s el kell engedni. De ahogy mondtad, talán köztetek még van némi őrláng. Lehet, hogy érdemes lenne még megpróbálni felszítani, de most már célirányosan.

2010. jan. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!