Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most mi legyen velünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi legyen velünk?

Figyelt kérdés
Fél éve külön élünk és már a válási papírokat is be adtuk.A feleségem valamit érez egy másik férfi iránt,talán szerelmes is.testi kapcsolat még nem volt közöttük.csak lelki.ma találkoztunk és én el mondtam neki hogy ha őt akarja én szeretem annyira hogy el tudjam engedni.bár fáj de nem tudok már érte harcolni.az el múlt fél évben próbáltam vissza hódítani,de folyton úgy éreztem hogy kudarcot vallok.talán ezért is hagytam abba.ma beszélgettünk és elmondtam neki hogy randevúm lessz valakivel.láttam a meg lepődést az arcán, és a félelmet hogy talán nekem is lehet valakim.most idézném őt a szavait amit akkor mondott mikor eljöttem tőle: "nagyon szomorú vagyok .és most már talán egyedül.meg akar szakadni a szivem ha arra gondolok hogy talán most rontjuk el az életünket,ha válunk,egy válásnak nem volna szabad hogy ennyire fájdalmas legyen.valahol mind ketten tudjuk hogy nincs ez így jól.és csak sírt sírt...Most én is el bizonytalanodtam,hogy tényleg nekem is fáj.sokszor beszéltük hogy újra kezdjük,de mindíg ő volt aki azt mondta hogy már érzelmek nélkül neki nem megy.most mégis érez valamit?mit tegyek?
2010. jan. 16. 21:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
nem vagyok naiv.hogy én keveset tudok az életről?nem kívánom azokat amiken én át mentem a házasságom előtt!én voltam a pokolban és nem kivánom senkinek.ő mellette lett értelme az életemnek.neki köszönhetem hogy az vagyok ma aki vagyok.
2010. jan. 16. 21:55
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

A feleséged készpénznek vette, hogy te mindig ott vagy neki, mindent megtehet veled, már bocs. te annyira szeretted őt mindig, hogy nem hibáztattad, elengedted, visszafogadod ha vissza akar jönni.. Ez nem szabad. Nem azt mondom hogy hülyét csinál belőled, mert nem azt akarja, csak mivel nem álltál a sarkadra, ezért mindent megengedett magának. Valószínűleg azt hiányolta belőled, hogy nem csapsz az asztalra, hogy álljon meg a menet, velem ilyet nem lehet csinálni. Te egy jólelkű és kedves férfi vagy, inkább olyan nő lenne hozzád való, aki nyugodt természetű, kedves, halk szavú... nem olyan aki feszegeti a jóságod határait.

szerintem igenis találkozz a másik nővel, ismerkedj, mert meg fogod tapasztalni, hogy másmilyen nők is vannak a feleségeden kívül. És válogass!!!! nézd meg, hogy melyik hogy értékeli a tetteidet értük. Melyik az aki leginkább elviseli a hibáidat, aki támogat ha rossz napod van, engedi hogy önmagad legyél. A válást folytasd tovább, és ne dőlj be a síránkozásoknak. Persze hogy meglepődött a feleséged, mert valószínűleg eddig semmi jelét nem mutattad, hogy más nők is érdekelhetnek, ezért a felségterületén érzett téged, hogy bármikor visszamehet hozzád, vagy ha jobban tetszik, csak csettint és te ugrasz. ez csúnyán hangzik, de ez az igazság.

Szóval ismerkedj! :) és nagyon örülök, hogy eddig már eljutottál. ne hátrálj meg! :)

Hidd el, ismerem a nőket, sok barátnőm van :)

31/N

2010. jan. 16. 21:56
 13/18 A kérdező kommentje:
a 21:56-os nak mondanám hogy igazad van énis így gondolom.lépek és emeltfővel fogok a kapcsolatból kiszállni.ha még mindíg szeret megvárom hogy ő lépjen felém valamit és akkor el hiszem hogy jelentek neki még valamit.
2010. jan. 16. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Ez a történet ismerős nekem,családban megtörtént.De ők akkor adtak egy esély maguknak és azóta van egy gyönyörü gyerekük is.Azt tanácsolom ne arra gondolj ami elmult hanam ami még lehetne ebből a házasságból.Lehet most jött rá a feleséged mennyire szeret,én megpróbálnám még.
2010. jan. 16. 22:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Olyan szomorú amit írsz. Beszélnetek kellene, szerintem van esély, nem kell azt a válást elkapkodni. A feleséged valószínűleg elbizonytalanodott. Ha szereted - márpedig a soraidból tisztán ezt érzem - akkor ne add fel. Nem mintha egy válás után ne jöhetnétek ismét össze, és fenébe a házassággal, de a válás nagyon nagy lelki megpróbáltatás, amit ne éljetek meg, ha csak lehet.
2010. jan. 16. 22:39
 16/18 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben járok.Hidd el ez a nem volt semmi köztünk ez csak duma.Csak lehet hogy a másik lapátra tette és most már jó lennél te is.Egy válásnak mindig oka van.Már nem lenne ugyanaz erre én is rájöttem kár lenne visszacsinálni.Vagy úgy érzed ennyi megaláztatás után hogy még tudnál bízni benne?????Nekem is azt mondta hogy semmi meg nem olyan a másik aki mellesleg jehova tanúi:))hogy nem lehet semmi köztük aztán meg hirtelen kilépett a vallásból miatta.Én is vissza akartam hódítani először,de hidd el ha jól átgondolod nem érdemes,hisz egy szavát se hiszed,a másik meg az hogy ez bármikor megismétlődhet.Te tudod sok sikert!!!Olvasd el a kérdésem,az a címe:kit akar engem vagy őt?És válaszolj ha gondolod.Remélem segítettem.
2010. jan. 17. 08:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul esik, amit itt a legtöbben írnak, de nekem is az a véleményem, hogy csak azért mondta, mert te is találtál magadnak valakit.. És ezt nagyon szemét dolognak tartom. Amíg csak neki volt valaki, addig válni akart, most hogy te is boldogulnál, már nem.. És ha nem jössz össze a másikkal, max. egy fél év és megint válni akar.. De te döntesz!
2010. jan. 18. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem a párod kamuzik. Ha eddig szemrebbenés nélkül tudta a szemedbe mondani, hogy válni akar, és csak akkor bizonytalanodik el, amikor végre Te is kapnál egy esélyt az élettől, hogy találj magadnak valakit, akkor ez nagyon gáz. Az én volt barátom ugyanezt csinálta velem. És olyan naiv voltam, hogy mindig, amikor szakítottunk, és végre rámtalált valaki, akivel akár jó is lehetett volna akkor jött, és emlegette a régi szép időket, meg úgy csinált, mintha nagyon érdekelném. Mikor meg megint ott voltam neki, akkor megint átejtett. Jó hülye voltam. Te ne legyél az!!!
2010. jan. 19. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!