Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mi legyen velünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi legyen velünk?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem már több mint 1 hete, de azért néha szoktunk beszélni telefonon, de ma már alig, meg abban egyeztünk meg hogy csak barátok maradunk aztán ahogy alakul hogy vagy újra összejövünk vagy eltávolodunk egymástól. Hát szerintem kezdünk eltávolodni egymástól de van egy kis gond.

Terhes vagyok tőle, de ő ezt még nem tudja, és nem tudom hogyan fogadná ezt a hírt.

Mit tegyek?

Mi legyen velünk?

Összejöhetünk még?

2011. nov. 9. 14:15
1 2
 1/11 bánomisén ***** válasza:
Hány éves vagy? Tudom, klasszikusnak számító kérdés, de enélkül nem lehet véleményt mondani erről a szituról.
2011. nov. 9. 14:22
 2/11 A kérdező kommentje:
bocsi de még nem akarom megmondani hogy hány éves vagyok, majd a végén elmondom
2011. nov. 9. 14:24
 3/11 A kérdező kommentje:
csak annyi hogy fiatal vagyok még
2011. nov. 9. 14:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Akárhogyan fogadja is, azért jó lenne elmondani neki, hogy terhes vagy, ha már az ő közreműködésével történt a dolog. Így, hogy nem tudom, hány éves vagy, ennyit tudok mondani, de gondolom a terhesség ügyében úgyis beszélsz szüleiddel, vagy valakivel.

Azt viszont ne gondold, hogy emiatt újra összejöttök, mert még ha így is lenne, az már nem miattad történne, tehát nem lenne igazi.

2011. nov. 9. 14:34
 5/11 A kérdező kommentje:

tudom, egyenlőre senkinek sem fogok beszélni erről főleg ha anyukám megtudja akkor nem tudom mi lesz, a barátomnak meg elmondom ha esetleg felhív.

én a babát meg akarom tartani, de azt sem akarom hogy apa nélkül szülessen és nöjjön fel.

amugy 18 vagyok, a barátom 22

2011. nov. 9. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak, így hogy nem tudjuk, hogy mennyi idős vagy, nehéz komolyabb tanácsot adni. Azt lehet tudni, hogy a volt párod mennyi idős?
2011. nov. 9. 14:36
 7/11 A kérdező kommentje:

leírtam mennyi vagyok : 18

a barátom 22

2011. nov. 9. 14:43
 8/11 bánomisén ***** válasza:

Az, hogy terhes vagy, az exbarátodra is tartozik és még a szüleidre is, gondolom, náluk laksz.

Mondd el mindenkinek, aztán beszéljétek meg, hogy ki mit akar és döntsétek el, hogy mi legyen.

Gyerekkel még egyetlen pasit nem fogott meg soha senki, úgyhogy erre ne számíts. Ha kényszerből esetleg veled is marad a gyerek miatt egy ideig, később úgyis lelép.

2011. nov. 9. 14:47
 9/11 A kérdező kommentje:

tudom hogy nem akarja meg mindig is félt ettől hogy mi lesz ha terhes leszek vagy valami, hát ha besikerűlt (az ő hibája) akkor segítsen is valamiben azért vagyis jó lenne

majd megbeszéljük

2011. nov. 9. 14:52
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. nov. 9. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!