Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mi legyen velünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi legyen velünk?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem már több mint 1 hete, de azért néha szoktunk beszélni telefonon, de ma már alig, meg abban egyeztünk meg hogy csak barátok maradunk aztán ahogy alakul hogy vagy újra összejövünk vagy eltávolodunk egymástól. Hát szerintem kezdünk eltávolodni egymástól de van egy kis gond.

Terhes vagyok tőle, de ő ezt még nem tudja, és nem tudom hogyan fogadná ezt a hírt.

Mit tegyek?

Mi legyen velünk?

Összejöhetünk még?

2011. nov. 9. 14:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy héttel a szakítás után máris alig van köztetek kapcsolat. Önszántából soha nem menne vissza hozzád, persze a babával vissza kényszerítheted a kapcsolatba. Ideig-óráig.. Mindhármótok életét tönkre teheted egy rossz döntéssel. Mond el a fiúnak, hogy terhes vagy, joga van időben megtudni. Ne telefonon mondd el neki, hanem személyesen, mert ezt meg kell beszélnetek! Ne légy gyerekes, hozz felelős döntést!!!
2011. nov. 9. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!