Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ismertek-e olyan embert, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek-e olyan embert, aki tudja, hogy kellene, de nem lépi meg a válást?

Figyelt kérdés
Nem válik, mert a bölcsebbik fele azt diktálja, hogy az élet sok területén sokkal nehezebb lesz utána és a saját boldogsága nem olyan fontos, mint a többi tényező. Nem válik, pedig szellemi fejlődésre vágyik, ami helyett szellemi alámerülésben van része. Ismertek olyat, aki ezt kivitelezte hosszú távon és nem lett idegbeteg?
2013. júl. 16. 10:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy leírtad.

Az ember kicsit megkönnyebbül, ha tudja, hogy nem csak neki van hasonló gondja. Itt jön megint a kérdés. Valóban nem lehet szellemi alámerülést elszenvedni a házasságban?

Mit lehet ellene tenni, ami nem a válás?

Megfordult a fejemben, amit a "híresek és gazdagok" tesznek válás helyett, mert túl nagy lenne a huzavona az osztozkodásnál, mégpedig a nyitott házasság.

Ez miért nem működik? Lelkiismeret furdalás?

Vagy ha már van lehetőség, kiderül, hogy nem is másik párra van szüksége az embernek?

De akkor mire?

Mégis marad a szem, száj, fül bezárása és éldegélés egy fedél alatt?

2013. júl. 16. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Én felajánlottam a férjemnek a nyitott házasságot, de ő túl konzervatív ehhez. Nincs igénye más nőre. Úgyhogy én a kézenfekvő, ám erkölcsileg meglehetősen aggályos megoldást választottam:szeretőm van. Vele tudok beszélgetni, jókat szexelni, romantikázni. Kielégíti az érzelmi igényeimet. Nem mondom, hogy követendő példa, de kevésbé érzem nyomorultnak az életemet, amióta Ő is benne van.
2013. júl. 16. 12:49
 13/20 A kérdező kommentje:

Gondolom látszik is rajtad a felüdülés.

Ez nem zavarja a férjedet?

Nem játszik kevesebbet akkor, ha látja, hogy boldog vagy?

Mert én azt vettem észre, hogy ha az ember kiegyensúlyozottan nevet, jól érzi magát nem a szokványos befordult állapotában van, még annál is kötekedőbb és elviselhetetlenebb az állapot.

Pedig én egy szimpla beszélgetéstől vagyok olyankor feldobódva, mert éppen találkoztam valakivel és öt percnél nem is beszéltünk többet. Neki már ez is fáj. Szabályosan irritálja, ha jó kedvem van.

Ezért inkább már előtte lefagyasztom a mosolyt a számról, mielőtt meglátna, egy vitával kevesebb.

2013. júl. 16. 13:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Nincs rá semmilyen hatással az én lelkiállapotom.

Nálatok nagyobb lehet a gond, ha úgy érzed, hogy ilyen utálat van a párodban.

2013. júl. 16. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Okok...és ismert tények

Egy nagyon jóképű férfiről van szó.

17 éves koruktól egy pár, most 30-asok

Ha együtt vannak, akkor állandó veszekedés...stb

A lány anyja nem normális, állandóan uszítja a lányát, a több pénz reményében.

A srác gazdag, a. Lányt kitaníttatta, stb, de nem hajlandó dolgozni...

Szétmentek, békülő szex furcsa mód terhes lett, előtte meg sose(?), persze a srác is hibás, mert a védekezés 2 emberen áll vagy bukik..

Gyerek nincs egy éves, szétmennek, gyerekkel zsarolja, eldugja stb

25 milliót követel.

Tudni kell, hogy hát nem hivatalos pénzekről van szó.... Feljelentéssel fenyeget a csak stb...

Minden pénzt kimenekít a srác Svájcba, átirat stb...szerencsére nem házasok, tehát vagyonközösség jogilag nincs,de ugye így is kellene vagyonmegosztás, a közös ház stb (tényeg közös)

Amikor megint kell a pénz, mert persze a heti 40 e elköltéséhez hozzászokott a leányzó, plusz az anyuék megint cikiben, vinné a bank a házat...srác kifizeti... Most a gyerek nevén van..

2 dolog miatt nem lép ki a kapcsolatból

Az egyik a gyerek

A másik, hogy a csaj annyira leépítette az önbizalmát, hogy képtelen csajozni...

Ha együttvannak, akkor simán flörtöl akárkivel, mert nyeregben érzi magát, viszont ha a csajjal különvannak, akkor olyan, mintha még mindig távolról szorongatnak a micsodáját...berezel..

Közben az amúgy gyönyörű lány elhagyja magát, elhízott (mert megteheti, mert szült, nem számít, hogy a gyerek már lassan iskolás, és nemtesz semmit ellene)

De ez még nem is lenne baj, de szexszel zsarol, mellette még jobban építi le a férfi önbizalmát.

Tehát megszűnik nélküle férfinek lenni, ez az egyik ok

A másik, hogy a gyerekre hiába van ügyvéd, pénz nem sok esélye van, és a mindene, nem bírná, ha csak hétvégente láthatná.

Nem utolsósorban az a nő abból a gyerekből is roncsot nevel, mint belőle az anyja (az anyja halálbakergette a férjét)..

Így elég összevisszának tűnik, főleg, hogy ez 10 év történése röviden...jah és pár hónapja az előző kibékülésből megszületett a 2. Gyerek...ekkor nálam elszakadt a cérna a srác felé,mhgy megérdemli, mert a saját sorsának kovácsa, és sikerült egy ilyen szörnyű érzelmi helyzetbe még egy gyereket taszítani (nagyobbik újabban bepisil éjszaka...stb) van mégegy zsarolási pontja a csajnak...

Ennyi...

A saját boldogságát teljesen háttérbeszorítja, mert a gyerek (nagyobb)sem bírja ha távol az apja, az anyát meg nem igazán hatja meg, csak szidja hogy szemét (ezt a saját fülemmel hallottam)

2013. júl. 16. 14:39
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat.

12:49-kor válaszolótól kérdezném, hogy amíg ezt nem lépted meg, te is nagyon kilátástalannak érezted a helyzetet? Mennyi ideje tart ez, hogy ilyen könnyedén veszed már a történteket? Rögtön jobban lettél tőle?

Ezek szerint ti nem vitáztatok előtte és most sem?

Ha igen, akkor az azért van-e, mert visszafogod magadat, vagy egyszerűen nem lehet a férjeddel vitázni, mert az sem érdekli?

Bocs a sok kérdésért.

2013. júl. 16. 14:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Sohasem vitázunk. Igen, a férjemmel nem lehet, kibújik a viták alól, elvicceli, hülyeségnek tartja az én problémáimat. Azt mondja, én gyártom a problémákat, azok nem is léteznek.

Őszintén szólva első perctől könnyen kezelem a szeretőm képbe kerülését. Nincs bűntudatom, ha erre céloztál, mivel úgy érzem, ha tőle nem kapnék szeretetet, már összeomlottam volna.

Ne haragudj, ha Te írtál, privikre nem szoktam válaszolni!

2013. júl. 16. 14:50
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen én írtam, de semmi gond!
2013. júl. 16. 15:01
 19/20 anonim válasza:
100%

Engem fél éve foglalkoztat a gondolat, h elköltözöm a 4 éves kislányommal! És van olyan, h szellemi alámerülés egy kapcsolatban! Mi 7 éve vagyunk együtt, és már a mindennapi dolgokon kívül nem tudunk mit beszélni egymással... A párommal teljesen mások vagyunk, most már látom, h annak idején ezzel a kapcsolattal menekültem el otthonról, nem számolva a következményekkel!

De ott vannak a kis mindennapi problémák is, mint az, h betegesen féltékeny, minden percemről be kell szinte számolnom, tutyimutyi, még a családjáért se tud határozottan kiállni! Én férfit szeretnék magam mellé...

Az szüleim is elváltak, de úgy gondolom, h nem feltétlenül az a megoldás, h éljen anyuka boldogtalanul, mert ezt járt és kész! Nekem fontos, h boldogan éljek, mert ez az egy életem van! Ha úgy boldogabb leszek, h külön vagyunk, akkor el fogok menni!

És mielőtt megkapnám, h nekem nem számít a kislányom, de nagyon is számít, ő a legfontosabb, de boldogtalanul és fásultan ő sem a maximumot kapja...

2013. júl. 17. 08:41
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi.

Én is úgy látom, hogy a gyerek százszor többet kaphatna tőlem, belőlem, ha boldogabb lennék.

De mi a garancia, hogy boldogabb lennék?

Egyértelműen nem tudnék neki annyi mindent biztosítani, ami viszont anyagiak függvénye. Lehet, hogy akkor az frusztrálna.

2013. júl. 17. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!