Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a volt férjem ne használja raktárnak az udvarunkat?
Múltkor megkért, hogy az udvarunkba hagy rakjon le egy kisebb munkagépet 1 napra mert nem tudja máshova tenni.
Már akkor is furcsálltam egy kicsit. Ő nem szokott ilyen logisztikai dolgokkal foglalkozni meg ilyen problémái se szoktak lenni, hogy nem tud egy gépet hova rakni. De végül bele mentem mert elég nagy udvarunk van. Úgy voltam vele, hogy végül is miért ne. Egy napig elfér, elég nagy udvarunk van.
Aztán megjött a munkagép. Ami nem "kisebb" hanem valami hatalmas! Kamion hozta. Aztán itt hagyták rajta a kamionon. Úgy álltak be a kamionnal, hogy a kocsibejárót nem lehet használni. Én a kocsimmal nem tudok kiállni. A párom a kocsijával pedig nem tud beállni mert ő akkor nem volt itthon. Hiába mondtam a sofőrnek, hogy ne így álljon meg, meg inkább nem is álljon meg hanem vigye innen mert nem erről volt szó. Nem érdekelte! Beállt aztán aztán volt velük egy ilyen szállítmány kísérő autó, beült abba és már el is rohantak.
Olyan nehéz az a dög, hogy a beton berepedt alatta, meg teljesen elállja a bejáratott!
Itt van több mint 1 hete! 1 napról volt csak szó! Folyamatosan hívogatom az exemet, hogy vitesse el innen, de vagy nem veszi fel a telefont, vagy azt mondja, hogy ne pattogjak már és leteszi. A párom meg már őrjöng emiatt az egész miatt! Megmondta, hogy 1 napot ad, hogy elintézzem, hogy eltűnjön a gép.
Mit tegyek?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!