Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a volt férjem ne használja raktárnak az udvarunkat?
Múltkor megkért, hogy az udvarunkba hagy rakjon le egy kisebb munkagépet 1 napra mert nem tudja máshova tenni.
Már akkor is furcsálltam egy kicsit. Ő nem szokott ilyen logisztikai dolgokkal foglalkozni meg ilyen problémái se szoktak lenni, hogy nem tud egy gépet hova rakni. De végül bele mentem mert elég nagy udvarunk van. Úgy voltam vele, hogy végül is miért ne. Egy napig elfér, elég nagy udvarunk van.
Aztán megjött a munkagép. Ami nem "kisebb" hanem valami hatalmas! Kamion hozta. Aztán itt hagyták rajta a kamionon. Úgy álltak be a kamionnal, hogy a kocsibejárót nem lehet használni. Én a kocsimmal nem tudok kiállni. A párom a kocsijával pedig nem tud beállni mert ő akkor nem volt itthon. Hiába mondtam a sofőrnek, hogy ne így álljon meg, meg inkább nem is álljon meg hanem vigye innen mert nem erről volt szó. Nem érdekelte! Beállt aztán aztán volt velük egy ilyen szállítmány kísérő autó, beült abba és már el is rohantak.
Olyan nehéz az a dög, hogy a beton berepedt alatta, meg teljesen elállja a bejáratott!
Itt van több mint 1 hete! 1 napról volt csak szó! Folyamatosan hívogatom az exemet, hogy vitesse el innen, de vagy nem veszi fel a telefont, vagy azt mondja, hogy ne pattogjak már és leteszi. A párom meg már őrjöng emiatt az egész miatt! Megmondta, hogy 1 napot ad, hogy elintézzem, hogy eltűnjön a gép.
Mit tegyek?:(
Most beszéltem vele telefonom vagy 15 percet.
Azt mondja elvinné most is szívesen csak nincsenek szabad sofőréi. Ez elég nehezen hihető mert van vagy 200 munkagépe meg 400 alkalmazottja. Meg azt mondja amúgy sem úgy megy, hogy csak gondol egyet és elviszi. Mert útvonal engedélyt kell kérni meg ilyenek. Nem tudom ez tényleg így van-e.
Mondtam neki, hogy a párom már nagyon kivan bukva idegileg miatta. Erre meg csak röhögött.
Mondtam neki megint a betont is. Erre is javarészt csak röhögött. Meg mondta, hogy ne aggódjak majd meglesz csinálva.
Aztán kérdeztem tőle, hogy mégis mikor óhajtja elvinni a vackait. Erre azt mondta rövidesen szükség lesz rá úgyhogy kénytelen lesz. És röhögött. aztán mondta, hogy mennie kell és befejezte a beszélgetést.
Ilyeneket meg, nem mondhatok neki, hogy elvitetem mással a gépet meg eladom. Nem hülye, tudja, hogy nem tehetem. Csak kiröhögne.
Ja meg valaki kérdezte kié az ingatlan és arra még elfelejtettem válaszolni. A fele a páromé a másik fele az enyém.
Most mi csináljak?:( Ez a paraszt tuti nem viszi el innen még egy ideig:( Ma hazajön a párom és itt látja tuti leszedi a fejem miatta:( Ma már hívott, hogy mit intéztem meg mondta, hogy mire hazaér nem akarja itt látni a gépet.
Először is lefényképezel mindent, különösen a törött betont. Aztán írsz neki egy ajánlott tértivevényes levelet, hogy három napon belül vigye el, mert különben értékesíted, illetve a megbeszélt egy napon túli tárolásért felszámítasz neki napi 10.000 forint tárolási díjat, valamint felszólítod, hogy fizesse ki a beton megrongálódásával okozott x ezer forintnyi kárt.
Ha három napon belül nem válaszol, mész a rendőrségre és feljelented rongálásért.
Még semmi:(
Kedd este felhívott, hogy hétfőn elviteti a gépet. Mondtam neki, hogy az nem jó mert túl későn van, vigye el hamarabb. Erre csak annyit mondott, hogy "hétfő" és letette a telefont. Azóta hívtam már vagy harmincszor, de egyszer sem vette fel a telefont:( Úgyhogy elérni se tudom:(
A párom meg őrjöng és velem ordítozik minden nap emiatt a vacak miatt:( De ő se tud semmit se csinálni, csak üvöltözni. Mintha az megoldaná a dolgot.
Úgyhogy kénytelenek vagyunk várni:(
Rendőrségre meg nem nagyon mehetünk. Hiszen az engedélyemmel van itt végül is a gép. Igaz nem ezekkel a feltételekkel, de mégis csak megengedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!