Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyszülő láthatási jog --...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyszülő láthatási jog -- kérdés hogyan oldjuk meg ha nagy a távolság?

Figyelt kérdés

3 éves a kicsi

260km-re laknak tőlünk

mi lehetne a megoldás ?

(mondjuk eddig nem törték magukat h feljöjjenek hozzá mindig mi vittük le a gyereket)

a helyzetet bonyolítja h van még 2 gyerekem az előző kapcsolatból

kérhetem h a láthatás abban a városban legyen ahol lakom ?

2013. júl. 11. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet ezt mondjuk skype-on, msn-enen lebonyolítani mondjuk legalább minden 2. láthatást? És minden 3. a ti városotokban lenne, minden 4. az övékében, így már csak kéthavonta egyszer kéne utaznotok és a nagyszülőknek is. egyezkedjetek velük.
2013. júl. 11. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha ök akarják a (KIS)gyereket látni, akkor nekik kellene eljönni hozzá.

Eleve ekkora gyereket nem utaztatnék 2 x 260 km-t egyetlen hétvégén, mert már attól hullafáradt lesz.

Ha akadékoskodnak, akkor kérdezz rá a gyámhatóságnál, hogy milyen szabályok vannak.

2013. júl. 11. 18:48
 3/4 A kérdező kommentje:

1#

nincs se msn se skype -- és amúgy sem értenek hozzá

és mivel eddig sem törték magukat h beszéljenek vele vagy feljöjjenek hozzá így nem gondolnám h nekem kellene törnöm magam ez ügyben nekem 3 gyerekkel sokkal macerásabb megoldanom mint nekik

2013. júl. 11. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

2#

köszönöm ezt fogom tenni

2013. júl. 11. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!