Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a gyerek nem akar élni a láthatási jogával?
félig-meddig fiktív esetről van szó, tulajdonképp az én gyerekkoromból merített eset.
apám jött értem minden 2. hétvégén szombat délelőtt, ott is aludhattam nála, de én nem éreztem jól magam vele. nem volt az a túl kedves, odaadó apa, inkább a nőjével volt elfoglalva, én meg biodíszletként funkcionáltam. komolyan, gyakran azt éreztem, h a barátnője több figyelmet fordít rám, kedvesebb velem mint a saját apám.
ilyenkor az apa hőzönghet, fenyegethet gyámhatósággal? szerintem ma is előfordulnak hasonló esetek...
Tizenévesen már meghallgatnak.
Én nem akartam menni,így anya adott be kérelmet a láthatás megszüntetésére.Pszihológussal kellett beszélgetni.13 voltam,elég volt a mondandóm ahhoz hogy ne kelljen mennem soha többet kötelezően.
nem volt agresszív, csak folyton megalázott, letolt.
elvitt vidámparkba, felültetett egy olyan hintaszerű dologra, ahol szabályosan rettegtem. elkezdtem kiabálni, sikítani, erre kb elküldött a csába, h ne üvöltözzek. de hát egy 6 éves gyereknél ez talán jogos.
az orrom alá bagózott, kólát itatott velem 5 évesen, életemben akkor ittam először, és sztem ez sem normális dolog, nem is ízlett.
az azért hozzátartozik, h anyám sem ápolt vele túl jó viszonyt, bár ennek oka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!