Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Láthatási jog külföldröl?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatási jog külföldröl?!

Figyelt kérdés

Gyerekeimmel külföldön élek. Az apának van természetesen láthatási joga, de nem tudom, hogy nekem kell a gyerekeket Magyarországra vinnem, vagy neki kell kijönnie értük??

Én már egy párszor Magyarországra vittem öket, de ez igy szerintem nem fair, hogy mindig én vigyem.

Válaszokat köszönöm előre is.

2013. jún. 23. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell vinned de az apa költségeit neked kell állnod, mivel te költözték el.
2013. jún. 23. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy te viszed a gyerekeket oda-vissza, vagy te fizeted az apa költségeit.

Az apa NEM köteles aláthatás alatt külföldön lenni a gyerekkel - tehát adott esetben az apa utiköltsége oda, a gyerek utiköltsége MO-ra meg vissza, és az apa visszaútja az, amit ki kell fizetned.

Ha az apa ott veszi igénybe a láthatást, akkor az utiköltség mellett a szállását is neked kell fizetni.

2013. jún. 23. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Hamár egy apát elszakítottál a gyerekeitől a legkevesebb hogy kifizetsz mindent ami a láthatásával kapcsolatban van.
2013. jún. 23. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:

tegnap 22:41-es: HONNAN tudod, hogy a KÉRDEZÖ szakította el a gyereket az apától?!?!?

Legalább annyi esély van arra, hogy az APA hagyta ott a családot.

Az meg, hogy az anya külföldre ment - sokan csak így tudnak megélni a gyerekekkel.

Ne ítélkezz anélkül, hogy tudnád, mi is történt pontosan.

2013. jún. 24. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogyha a gyermekelhelyezés után kiköltöztél a gyerekekkel külföldre, akkor a láthatás költségeit Neked kell állnod. Mert sztem meg az nem fair, h kiviszed az apa gyerekeit külföldre, aztán meg elvárod tőle, hogy ő fizessen egy csomó pénzt a láthatásra. Nem tudom, mennyire hivatalosan oldottátok meg, hogy az apa egyáltalán beleegyezett-e, hogy külföldre vidd őket, mert ha nem egyezik bele, akkor nem is mehetnének csak úgy. Ha részletesebben elmeséled, hogy történt, jobban lehetne véleményt írni.
2013. jún. 24. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!