Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatási jog külföldröl?!
Gyerekeimmel külföldön élek. Az apának van természetesen láthatási joga, de nem tudom, hogy nekem kell a gyerekeket Magyarországra vinnem, vagy neki kell kijönnie értük??
Én már egy párszor Magyarországra vittem öket, de ez igy szerintem nem fair, hogy mindig én vigyem.
Válaszokat köszönöm előre is.
Vagy te viszed a gyerekeket oda-vissza, vagy te fizeted az apa költségeit.
Az apa NEM köteles aláthatás alatt külföldön lenni a gyerekkel - tehát adott esetben az apa utiköltsége oda, a gyerek utiköltsége MO-ra meg vissza, és az apa visszaútja az, amit ki kell fizetned.
Ha az apa ott veszi igénybe a láthatást, akkor az utiköltség mellett a szállását is neked kell fizetni.
tegnap 22:41-es: HONNAN tudod, hogy a KÉRDEZÖ szakította el a gyereket az apától?!?!?
Legalább annyi esély van arra, hogy az APA hagyta ott a családot.
Az meg, hogy az anya külföldre ment - sokan csak így tudnak megélni a gyerekekkel.
Ne ítélkezz anélkül, hogy tudnád, mi is történt pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!