Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet tenni ezt az adott esetben?
tegyük fel apuka megcsalta anyukát,ezért anyuka összecuccolt anyuka szüleinek lakásából (az anyuka szüleié a lakás ott laknak) apuka cuccait és kirakta a szűrét.megteheti?
vagy kell egy határidő engedni hogy keressen magának más lakást vagy kirakhatja azonnal?
remélem érthető,ha nem kérdezzetek nyugodtan
Hogy ne tehetné meg?
Nem közös a lakás!
Én is ezt tenném,kukás zacskó,ki a ház elé!
Menjen a ribihez!
Gondolom ha megérte,csak tárt karokkal várja... :D
ma 11:49
Dehogy van joga!
Kényszeresen ki lehet jelenteni onnan,ha csak ideiglenesen lakik ott.......(szerencsére)
hát ha össze is vannak házasodva, akkor megilletik jogok. még ha csak élettársak lennének, akkor is megilletnék jogok pár év után, ha egy helyre voltak bejelentve.
tudom, hihetetlen, de ez van.
pontos dolgokat nem tudok, mert nem vagyok ügyvéd, de ez nem egy olyan egyszerű dolog, mint elsőre gondolni lehetne.
ha nem tud a jogairól, akkor persze meg lehet vele tenni.
Kitehető minden gond nélkül.
Az exem az én lakásomban lakott,aztán kiderült hogy oda vitt fel más nőt mig én dolgoztam.
Mire jött,addigra az ajtó előtt volt a cucca,zár lecserélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!