Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után mi történik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dgabor78 kérdése:

Válás után mi történik a jeggyűrűvel?

Figyelt kérdés
A volt feleségemtől elváltam,anno én vettem a gyűrűket,most ezen áll a bál...megjegyzem megcsalt...
2013. júl. 6. 08:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én, amikor váltam (békében, tisztelettel és szeretettel a másik iránt) magától értetődőnek vettem, hogy visszaadom, hisz tudtam, mennyire drága volt. Mint kiderült, feléjük (USA) az a szokás, hogy megszabadulnak tőle. Felmentünk a Golden Gate hídra, mindketten beledobtuk a vízbe, aztán lesétáltunk, és beültünk egy kávéra.

Mindent lehet kulturáltan csinálni; csak a felek intelligenciáján múlik.

2013. júl. 6. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Ajándékot vissza lehet követelni bírságon, ha olyan értékes lépd meg.

Én biztos, visszaadná hisz már nem szimbolizál semmit.

2013. júl. 6. 11:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én gyűrűm ott van valahol egy dobozban, különösebben nem foglalkozom vele.
2013. júl. 6. 12:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a feleségem megcsalt, és igen csak el voltunk úszva anyagilag miatta, beadtam az ékszerészhez, az árából meg befizettem egy két rezsi csekket. Legalább ennyi hasznom volt belőle.
2013. júl. 6. 16:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Vazze, megyek búvárkodni a Golden Gate alá, ha mindenki oda hajigálja be a többszázezres gyűrűjét xD
2013. júl. 7. 14:22
 16/17 zsuzsabazsa válasza:
Semmi! A volt nejed simán megtarthatja a gyűrűt. Meg aztán tök mindegy, hogy ki vette.
2013. júl. 8. 23:25
 17/17 anonim ***** válasza:

"Kicsit kicsinyes vagy ha emiatt balhézol vele."

Nem kicsit!

2013. júl. 14. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!