Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dgabor78 kérdése:
Válás után mi történik a jeggyűrűvel?
Figyelt kérdés
A volt feleségemtől elváltam,anno én vettem a gyűrűket,most ezen áll a bál...megjegyzem megcsalt...2013. júl. 6. 08:09
11/17 anonim válasza:
Én, amikor váltam (békében, tisztelettel és szeretettel a másik iránt) magától értetődőnek vettem, hogy visszaadom, hisz tudtam, mennyire drága volt. Mint kiderült, feléjük (USA) az a szokás, hogy megszabadulnak tőle. Felmentünk a Golden Gate hídra, mindketten beledobtuk a vízbe, aztán lesétáltunk, és beültünk egy kávéra.
Mindent lehet kulturáltan csinálni; csak a felek intelligenciáján múlik.
12/17 anonim válasza:
Ajándékot vissza lehet követelni bírságon, ha olyan értékes lépd meg.
Én biztos, visszaadná hisz már nem szimbolizál semmit.
13/17 anonim válasza:
Az én gyűrűm ott van valahol egy dobozban, különösebben nem foglalkozom vele.
14/17 anonim válasza:
Mivel a feleségem megcsalt, és igen csak el voltunk úszva anyagilag miatta, beadtam az ékszerészhez, az árából meg befizettem egy két rezsi csekket. Legalább ennyi hasznom volt belőle.
15/17 anonim válasza:
Vazze, megyek búvárkodni a Golden Gate alá, ha mindenki oda hajigálja be a többszázezres gyűrűjét xD
16/17 zsuzsabazsa válasza:
Semmi! A volt nejed simán megtarthatja a gyűrűt. Meg aztán tök mindegy, hogy ki vette.
17/17 anonim válasza:
"Kicsit kicsinyes vagy ha emiatt balhézol vele."
Nem kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!