Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váláskor, hogy történik a vagyonmegosztás és az értékbecslés?
Sajnos válunk:(
Nekem jár a vagyon 15%-a. Úgy egyeztünk meg, hogy a személyes tárgyaim kívül nem lesz az enyém semmiféle ingóság és ingatlan, hanem ezt a 15%-ot kifizeti a férjem készpénzben.
Hogy lesznek felbecsülve az ingóságok és az ingatlanok értékei? Ilyenkor értékbecslőt szoktak hívni?
"válás, vagyonmegosztás, értékbecslés, ingatlan, ingóság"
Hoppá:) Ezt nem ide akartam írni:)
Csak az ingatlan becsülteti fel a Bíróság. Az ingóságról nektek kell egy listát írni, megjelölve, hogy melyik kié.
Használt értéket kell írni, nem annyit, amennyiért vettétek.
Ingatlanból nem egy van, hanem sok. Ezeket mind felfogja becsültetni a bíróság?
Ingóságból meg rengeteg van. Fogalmam sincs némelyik mennyit ér, de még csak nagyvonalakban sem tudnám megmondani. Meg hiába jelölgetem meg melyik kié mert mind az övé marad csak az összeértéknek kifizetni a 15%-át.
"Ingatlanból nem egy van, hanem sok...Ingóságból meg rengeteg van"
Akkor légy nagyvonalú, ha téved néhány száz millióval!!
Ezeket házasság alatt vette, vagy házasság előtt szerezte? Fontos, mert ha házasság alatt vette, akkor jár az adott ingatlan fele neked.
Keress egy jó ügyvédet. Egy sajátot, ne az övét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!