Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez a kapcsolat tényleg meghalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kapcsolat tényleg meghalt? Hogy lehetett így elrontani?

Figyelt kérdés

2 évig voltam a párommal, fiatalok vagyunk. Nyáron volt egy abortuszom nem tervezett terhesség miatt. Én akartam a babát, de ő azt mondta, ha megtartom 90% az esély, hogy elhagy.

Azóta próbáljuk rendbehozni a dolgot, de azóta félig tudatosan félig tudatalatt büntettem. Szörnyen viselkedtem vele, csúnya dolgokat mondtam, hogy mennyire gyűlölm, hogy ő csúnya és majd találok jobbat és akkor lelépek.

Erre ő unta meg a bántásaimat, és hogy minden idegesített vele kapcsolatban, és elhagyott.

Most szörnyű. Fáj, hogy abortuszra kényszerített és nem mondta azt, hogy akkor vállaljuk a felelősséget és belevágunk, de ezt megbocsátottam neki. Próbáltam kedves lenni, de nem ment:(( Most, hogy elhagyott, úgy érzem menne, de ki tudja.

Hiányzik és szeretem, de nem tudom tényleg szerelmes vagyok-e vagy csak a megszokás és a ragaszkodás hiányzik?

Az abortusz előtti életemet akarom visszakapni vele. Mi lesz most?

2009. okt. 12. 16:05
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
62%

"Mindenkinek joga van nem akarni gyereket. Miért bűn az hogy ő még nem akar???Ha becsúszott akkor a fiú semmivel sem tehet jobban róla."

Ha a férfi annyira nem akar gyereket, húzzon gunit a farkára! ő is ugyanolyan felelős a szexuális életéért, mint a nő!

2009. okt. 16. 17:18
 42/48 anonim ***** válasza:
83%
Épp ezt mondtam. Ugyanannyira felelős tehát nem kell jobban szídni. Ugyanez van fordítva is, gondoskodjon védekezésről a lány is! Nem hiszem hogy a pasi olyan undok volt, hogy a sját élvezetéért nem húziott gumit és megerőszakolta a lányt. Na ebben az esetben ő lenne a hibás. Na de kérem velem sneki se tudna úgy szeretkezni hogy gyerekesélyes legyen ha én nem akarom! Szóval a lány semmivel sem jobb akkor mint a fiú! De persze a fiú a szemét, sőt ő kényszeríti rá az abortuszra is... Hát ha én gyereket akarok akkor nem fog sneki kényszeríteni. És ha nem olyan helyzetem, akkor meg csinálok olyat amiből gyerek lehet. Ez az egész egy érzelem, amit nem lehet akarattal irányítnia, se a szerelmet, se a bepánikolást(mártmint elfolytani lehet de nem érezni nem lehet) és nem lehet csak erre támaszkodni és elvárni hogy olyan sziládr legyen mint a beton. Evvel nem azt akarom mondani, hogy az érzelmek rosszak, hanem azt, hogy azért mert nem lehet nekik megmondani mikor jöjjenek elő, nem kéne a fiút sem így szídni.
2009. okt. 16. 17:28
 43/48 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy jól hallottam, hogy bántot is? Kinek van annyi esze, hogy egy olyan emberrel legyen aki bántja!?? De persze a kérdező tökéletes, sajnálnivaló szegényke (ez a nagyon felháborodott válaszolóknak szól)
2009. okt. 16. 17:31
 44/48 A kérdező kommentje:

én nem akarom őt bántani, sosem mondtam, hogy CSAK ő a hibás.

Tudom,hogy én se vagyok tökéletes, sőt, nekem is nagyban felróható, hogy elcsesztük ezt az egészet.

Csak én azóta azt érzem, csak én vagyok a hibás, bűntudatom van és magamat vádolom és ez emészt:(

2009. okt. 16. 17:48
 45/48 anonim ***** válasza:
74%

Véleményem szerint ez a kapcsolat helyrehozhatatlanul megromlott. Sőt, már az elején, közepén sem volt jó kapcsolat. Mi az, hogy Te provokáltad, hogy megüssön? Tudod, hogy egyáltalán mit írsz? Miért nem ismered fel, hogy téged bántalmaz a partnered? Miért próbálsz mentségeket keresni a számára? Hogy néha főz, meg elköltözött a kedvedért? És ez feljogosítja, hogy kezet emeljen rád? Felmenti őt ez alól valami? Ha vele maradsz, pár év múlva Te is - és ha esetleg születne gyereked, akkor ő is - a bántalmazott, anyaotthonba menekülő nők sorsára jutnál. Aztán mesélhetnéd fűnek-fának a szomorú élettörténedet, holott MOST lehetőséged van/lenne, hogy változtass. A születendő gyermekeid életét nincs jogod tönkretenni. Emellett a pasi mellett pedig ez történne.

A babád meghalt, ezt nem lehet meg nem történtté tenni. De most már tudod, mit várhatsz a parnteredtől - jót nem. Keress egy szakembert (pszichológust), aki segít feldolgozni a történteket és kezdj új életet!

Még nagyon fiatal vagy, de már sok mindenen átmentél. Hagyd el ezt a pasast és előbb-utóbb találkozni fogsz egy rendes-kedves fiúval, aki vállalja a közös babátokat és soha nem fog kezet emelni rád/rátok.

2009. okt. 17. 10:02
 46/48 anonim ***** válasza:
71%

Szia, jo hogy nem vallaltatok a babat, mert iszonyat gyerekesnek tunsz!

De, ha annyira de annyira akartad volna azt a babat, megszulted volna. Jo felelotlen lettel volna akkor, hiszen a semmire szuletett volna meg a baba.

En a fiut abszolut nem hibaztatom, mert amikor szexeltetek, ketten voltatok ott, 50-50%-ban felelosek voltatok. Te is tudtad, hogy barmikor terhes lehetsz!

A baratod megmondta, hogy neki nem kell a gyerek.

Te tudtad volna vallalni azt a babat a semmire??? Hiszen meg te is egy gyerek vagy, es egy fiu miatt sirsz itt. Mi lett volna veled, ha 5 vagy 9 honapos terhesen hagy el a fiu, vagy akkor amikor 3 honapos a kicsi. Akkor milyen aljas gazembernek mondanad el a fiut???

Megmondta oszinten, hiszen tudta, hogy igy kell tortennie a dolognak. Szerintem inkabb tanulj, fejezd be a sulidat, es legyen tobb kapcsolatod meg mielott babat vallalsz, igy majd tudsz kulonbseget tenni a ffi-ak kozott.

Az elet nem jatek, hidd el, hogy sokkal jobb neked is es a babanak is hogy igy alakult.

Nagyon fiatal vagy meg, inkabb tanulj, sportolj, utazz, ismerkedj, es boven raersz meg gyereket szulni.

Ne sirj, ennel sokkal rosszabb dolgok is tortennek az eletben!

2009. okt. 17. 19:16
 47/48 anonim válasza:
72%

Szija!

Énmég fiatal vagyok, de nekemis nemrég lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak, abortusz és minden hisztéria nélkül. De azt az egyyet tudom, hogy bárhányszor is probálkoztam, nem tudott másmijen lenni velem, és nem tudott megváltozni. 100X-1000X is meggondolnám a helyedben h visszamenjek-e hozzá. Főleg azokután amit tett.Énis bántam vele csunyán, Ő is velem. Nagyon megbántam amit tettem vele, gerinctelenség és mocsokság volt, de jobb ez így. Van valahol egy olyan férfi, aki többre tart téged. bízni kell benne, de nem kell sovárogni vagy várni, és akor ugyis jönni fog. Csak legyél nyitott, és élvezdd ki h most végre szabad vagy. Pihendd ki a kapcsolat fáradalmait. Segíteni fog csak ésszel kell csinálni:)

Sok szerencsét;)

2009. okt. 17. 23:08
 48/48 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Nálunk is mindketten okoztunk rosszat a másiknak, én még adtam volna egy esélyt magunknak, neki már nem kellett...hát akkor menjen. Majd jön olyan, akivel jobban összeillek. Remélem...azért jó, hogy van ez az oldal és itt kibeszélhetem magamból a keserűségemet, sokat segítetek ,köszönöm!
2009. okt. 18. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!