Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez a kapcsolat tényleg meghalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kapcsolat tényleg meghalt? Hogy lehetett így elrontani?

Figyelt kérdés

2 évig voltam a párommal, fiatalok vagyunk. Nyáron volt egy abortuszom nem tervezett terhesség miatt. Én akartam a babát, de ő azt mondta, ha megtartom 90% az esély, hogy elhagy.

Azóta próbáljuk rendbehozni a dolgot, de azóta félig tudatosan félig tudatalatt büntettem. Szörnyen viselkedtem vele, csúnya dolgokat mondtam, hogy mennyire gyűlölm, hogy ő csúnya és majd találok jobbat és akkor lelépek.

Erre ő unta meg a bántásaimat, és hogy minden idegesített vele kapcsolatban, és elhagyott.

Most szörnyű. Fáj, hogy abortuszra kényszerített és nem mondta azt, hogy akkor vállaljuk a felelősséget és belevágunk, de ezt megbocsátottam neki. Próbáltam kedves lenni, de nem ment:(( Most, hogy elhagyott, úgy érzem menne, de ki tudja.

Hiányzik és szeretem, de nem tudom tényleg szerelmes vagyok-e vagy csak a megszokás és a ragaszkodás hiányzik?

Az abortusz előtti életemet akarom visszakapni vele. Mi lesz most?

2009. okt. 12. 16:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
65%

Ez egy becsúszott terhesság volt! Mindenkinek joga van nem akarni gyereket. Miért bűn az hogy ő még nem akar???Ha becsúszott akkor a fiú semmivel sem tehet jobban róla. Azért mert gyerek van a dologban ezért mindenki gondolkozás nélkül a szemét férfit szídja aki nem akar még gyereket, de kötelező lenne neki eltartani. Ő nem mondta, hofy legyen abortusz, csak azt hogy ő még nem akar gyereket. Ez nem bűn! Ha valaki nagyon akar, akkor egyedül is el tudja látni. Szálljon már le rólatok a vörös köd ami elborít ha egy gyerekről van szó! :@

Mi lesz most? Semmi? A régi életed nem jön vissza mert már elmúlt. Te ugyanannyira tehetsz egy becsúszott terhességről, mint ő, ezért ő nem szemét állat. Túl fogod élni, hogy elhagyott. Találsz mást, csak most még ez lehetetlennek tűnik. Csak ne hagyd el magad, tégy is ezért!

2009. okt. 12. 16:25
 12/48 anonim ***** válasza:
63%
Szia! Tegnap egész este velem beszélgettél (legalábbis az első oldal hozzászólásokat), meg elmeséltem az én "tökéletes" kapcsolatomat is. Miért tetted fel újra a kérdést?
 13/48 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem ez az abortuszügy véletlenülkapóra jött, hogy kiderüljön,mi a dörgés nálatok!! Hidd el, soha nem fogod tudni kiheverni...
 14/48 anonim ***** válasza:
80%
Ha a párod még nem akart apa lenni,és ezt megmondta,az nem zsarolás csak őszinteség! Az más kérdés,hogy a terhességet meg kellett,lehetett volna előzni.Csak ez volt a felelőtlenség!Lehet,hogy neki volt igaza,amiért nem akart gyereket.Van lakásotok? Van elegendő jövedelmetek egy háztartás vezetéséhez és egy kisbaba eltartásához?Ha nincs,akkor felelőtlenség lett volna gyereket szülni.Ellenzem az abortuszt,de még mindig jobb a baba szempontjából,mint a semmire megszületni,és azután apa nélkül felnőni!Egy gyereknek apára is szüksége van.Igaz,hogy a nők ma azt hiszik,hogy elég,ha az anya van a gyerekkel,de kutatások bizonyítják,hogy az egyszülős gyerekek legnagyobb része érzelmileg sérült,depressziós felnőtt lesz.
2009. okt. 12. 16:27
 15/48 anonim ***** válasza:
93%

tegyük félre a terhességet és az abortuszt, amiért ketten feleltek.

te mit csinálnál, ha a párod közli VELED, hogy gyűlöl, ronda vagy és majd talál jobbat és akkor lelép. TE szépen vártál volna, hogy lelépjen vagy szedted volna a sátorfádat?

2009. okt. 12. 16:31
 16/48 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy szemét állat!

Nem tartom annak, békében váltunk el ,fogunk még beszélni, nem gyűlölöm.

Joga van nem akarni egy gyereket, de nekem is jogom van akarni, ha már a védekezésnél mindketten elcsesztük nem??

Anyagi helyzet nélküle a következő lett volna:

Amint kiderült, hogy a párom nem áll mellém, a család is elpártolt, se a tesóm, se az ő szülei nem segítettek.

Szülei franciák, ő is az, tudtak vlna adni anyagi támogatást, de párom azt mondta, ő még élni akar és nem érdekli, hogy lenne elég pénzünk szülői segítséggel, mert majd ő akarja ellátni a gyerekeit.

Erre mondtam anyunak, had költözzek vissza hozzá, van egy kis panelem, azt kiadnám, adnék neki pénzt, de had lakjak nála. Közölte, hogy nem ,mert nem bírnánk elviselni egymást, úh maradjak a lakásban, majd valamennyire segít, ha tud, de én még nem dolgozom, 21 vagyok 2 évem van hátra a suliból.

Tehát párom nélkül reménytelen volt, vele lett volna remény,ha ő is akarja.

Akivel tegnap beszélgettem: azért tettem fel, mert még mindig nagyon fáj és ki kell írnom magamból és hátha itt mások olvasnak, mint a terhesség témában és jól esik, hogy szól hozzám valaki, még csak így neten keresztül is.

2009. okt. 12. 16:34
 17/48 A kérdező kommentje:
16:31es! tudom, igazad van!!de nem dirket csináltam, alapból sosem mondtam volna neki ilyet. azért tettem ,mert lelkileg megzuhantam, nem tudod félretenni az abortuszt, mert emiatt lettem idegileg instabil és ezért mondtam ilyeneket. de ő ezt nem vette elég mentségnek úgy látszik.
2009. okt. 12. 16:35
 18/48 anonim ***** válasza:
90%
A szemét állatos rész az elvakult válaszolóknak szólt. Neked is van jogod gyereket akarni, de ha ő nem akar akkor nélküle. Sajnálom, hogy így alakult, de próbáld túlélni. Tudom könnyű mondani, de nagyjából tudom milyen ez (terhesség kivételével). :(
2009. okt. 12. 16:37
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt abortuszom, de 16 évesen.Beláttuk, hogy akkor muszály volt, hogy legalább az iskola meg az anyagiak rendezve legyenek.Azóta ugyanaz a srác feleségül vett és már 3 gyereket szültem és túl vagyok a harmincon.Ne sajnáld, hogy vége lett, csak a megszokás köt hozzá téged, ő viszont tutira nem volt igazán szerelmes beléd, mert akkor nem így reagálta volna le a történteket.Zárd le magadban ezt a kapcvsolatot és miunél ekőbb lépj túl rajta, és hidd el, hogy még hálás is leszel a sorsnak, amikor rád talál az igaz szerelem egy olyan pasi személyében aki alig várja, hogy te szülj neki gyereket.
2009. okt. 12. 16:49
 20/48 A kérdező kommentje:

16:49

de látod, ti meg tudtátok beszélni, és közös megegyezés volt az abortusz.

nálunk nem, egyikünk "nyert" idézőjelben, mert én 100%ig akartam, ő meg 100%ig nem.

és bemagyaráztam magamnak, hogy megbocsátom, mert szeretem ,de mégis bántottam...szerinted találok még valaha valakit, vagy ilye nelviselhetetlen nőt senki sem fog szeretni?

járjak pszichiáterhez?

2009. okt. 12. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!