Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kapcsolat tényleg meghalt? Hogy lehetett így elrontani?
2 évig voltam a párommal, fiatalok vagyunk. Nyáron volt egy abortuszom nem tervezett terhesség miatt. Én akartam a babát, de ő azt mondta, ha megtartom 90% az esély, hogy elhagy.
Azóta próbáljuk rendbehozni a dolgot, de azóta félig tudatosan félig tudatalatt büntettem. Szörnyen viselkedtem vele, csúnya dolgokat mondtam, hogy mennyire gyűlölm, hogy ő csúnya és majd találok jobbat és akkor lelépek.
Erre ő unta meg a bántásaimat, és hogy minden idegesített vele kapcsolatban, és elhagyott.
Most szörnyű. Fáj, hogy abortuszra kényszerített és nem mondta azt, hogy akkor vállaljuk a felelősséget és belevágunk, de ezt megbocsátottam neki. Próbáltam kedves lenni, de nem ment:(( Most, hogy elhagyott, úgy érzem menne, de ki tudja.
Hiányzik és szeretem, de nem tudom tényleg szerelmes vagyok-e vagy csak a megszokás és a ragaszkodás hiányzik?
Az abortusz előtti életemet akarom visszakapni vele. Mi lesz most?
Ez egy becsúszott terhesság volt! Mindenkinek joga van nem akarni gyereket. Miért bűn az hogy ő még nem akar???Ha becsúszott akkor a fiú semmivel sem tehet jobban róla. Azért mert gyerek van a dologban ezért mindenki gondolkozás nélkül a szemét férfit szídja aki nem akar még gyereket, de kötelező lenne neki eltartani. Ő nem mondta, hofy legyen abortusz, csak azt hogy ő még nem akar gyereket. Ez nem bűn! Ha valaki nagyon akar, akkor egyedül is el tudja látni. Szálljon már le rólatok a vörös köd ami elborít ha egy gyerekről van szó! :@
Mi lesz most? Semmi? A régi életed nem jön vissza mert már elmúlt. Te ugyanannyira tehetsz egy becsúszott terhességről, mint ő, ezért ő nem szemét állat. Túl fogod élni, hogy elhagyott. Találsz mást, csak most még ez lehetetlennek tűnik. Csak ne hagyd el magad, tégy is ezért!
tegyük félre a terhességet és az abortuszt, amiért ketten feleltek.
te mit csinálnál, ha a párod közli VELED, hogy gyűlöl, ronda vagy és majd talál jobbat és akkor lelép. TE szépen vártál volna, hogy lelépjen vagy szedted volna a sátorfádat?
Én nem mondtam, hogy szemét állat!
Nem tartom annak, békében váltunk el ,fogunk még beszélni, nem gyűlölöm.
Joga van nem akarni egy gyereket, de nekem is jogom van akarni, ha már a védekezésnél mindketten elcsesztük nem??
Anyagi helyzet nélküle a következő lett volna:
Amint kiderült, hogy a párom nem áll mellém, a család is elpártolt, se a tesóm, se az ő szülei nem segítettek.
Szülei franciák, ő is az, tudtak vlna adni anyagi támogatást, de párom azt mondta, ő még élni akar és nem érdekli, hogy lenne elég pénzünk szülői segítséggel, mert majd ő akarja ellátni a gyerekeit.
Erre mondtam anyunak, had költözzek vissza hozzá, van egy kis panelem, azt kiadnám, adnék neki pénzt, de had lakjak nála. Közölte, hogy nem ,mert nem bírnánk elviselni egymást, úh maradjak a lakásban, majd valamennyire segít, ha tud, de én még nem dolgozom, 21 vagyok 2 évem van hátra a suliból.
Tehát párom nélkül reménytelen volt, vele lett volna remény,ha ő is akarja.
Akivel tegnap beszélgettem: azért tettem fel, mert még mindig nagyon fáj és ki kell írnom magamból és hátha itt mások olvasnak, mint a terhesség témában és jól esik, hogy szól hozzám valaki, még csak így neten keresztül is.
16:49
de látod, ti meg tudtátok beszélni, és közös megegyezés volt az abortusz.
nálunk nem, egyikünk "nyert" idézőjelben, mert én 100%ig akartam, ő meg 100%ig nem.
és bemagyaráztam magamnak, hogy megbocsátom, mert szeretem ,de mégis bántottam...szerinted találok még valaha valakit, vagy ilye nelviselhetetlen nőt senki sem fog szeretni?
járjak pszichiáterhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!