Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Korrektség volt, vagy hülyeség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korrektség volt, vagy hülyeség?

Figyelt kérdés
Tizenéve váltam, s ennek kapcsán mindent hátra hagytam. Vadi új házat, stb, mindössze a ruháimat, egy roncszsámba menő autót, meg erősen mínuszba hajló bankszámlát hoztam magammal. Nem bántam meg, utálok cigánykodni, ennél többet ér a lelki békém. Csak most, hogy itt olvastam néhány válással kapcsolatos kérdést, merült fel bennem, hogy megkérdezem a véleményeteket. (Ha lehet, kor és nem jelölésével.)

2013. jún. 19. 13:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Az egyik gyerek már önálló volt, a másik pesten élt albérletben az egyetem miatt. Nem határoztunk meg gyerektartást, de persze, ahogy tudtam segítettem nekik továbbra is. Szerencsére ebben az új párom is partner volt.
2013. jún. 19. 15:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy hülyeség volt inkább.

Az a gond, hogy a nők vérszemet kapnak és azok a férfitársaid szívják, akiknek az exnejük is ezt követeli és pereskedik, mert látja, hogy más férfiak inkább lemondanak mindenről, csak békében megszabaduljanak egy sárkánytól.

2013. jún. 20. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!