Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrektség volt, vagy hülyeség?
Mivel nem bántad meg és megszabadultál a stressztől, időrabló pereskedéstől, s ez Neked fontos volt, meg tudlak érteni :) Szerintem nem a korrektség a jó szó, mivel úgy tűnik, ez Nálad a nagyvonalúság és a saját nem anyagi érdeked védelmének keveréke volt :)
Remélem, azóta nem kellett arra gondolnod, hogy de rohadtul kéne az a pénz, ami "odaveszett"...
Ennyiből nem lehet erre pontos választ adni.
A vadi új házban (és gondolom a berendezéseiben) a te pénzed is volt? Mert ha igen, vagy nagyrészt csak a te pénzed/munkád, akkor bizony hülyeség volt!
De ha te olyan jól keresel, hogy pikpak összegyűjtöttél új lakásra egyedül,és ez nem hátraáltatta a későbbi életedet, akkor végülis mindegy, ha ettől kisimultak a ráncaid.
Sztem korrekt voltál, de hülye is. Ha nálunk valaha válásra kerülne a sor, én nem engedném a férjemnek, hogy csupasz pi..ával menjen el. Többek között azért, mert ha x évig jó volt, akkor miért legyek vele szemét?? még akkor sem, ha ő felajánlja, hogy otthagy mindent. Úgyhogy nekem az a véleményem, hogy az exed nem volt korrekt.
43/N
Voltam én is hasonlóan nagyvonalú régen s kicsit én is sajnálom.
Igyekszem keveset gondolni a múlt hibáira s inkább a jelenben meggondoltabban cselekedni. Ennek mindenképp több értelme van.
Mi nem rég írtuk alá a papírokat az ex férjemmel. Pici gyerekünk van, iszonyatosan megviselt ez az egész helyzet, pedig én mondtam ki, hogy szeretném ha menne. Én sem hadakoztam és a férjem sem, de amondó vagyok, ami jár az jár. Én nem tudtam volna a semmiből hirtelen új életet felépíteni, avagy a régit folytatni, vagy legalábbis egyedül nem. Az ex férjem is megérdemel annyit, hogy ne egyszál gatyában rakjam ki az utcára, pedig megérdemelte volna.
Nekünk szépen nyugisan sikerült lerendezni az egész vagyonmegosztás kérdést, nem mentünk perre. A gyerekelhelyezés/gyerektartás körül se volt vita. Mint mondtam lelkileg így is eszméletlenül nehéz volt ez végigcsinálnom, fogalmam sincs hogy bírtam volna ki, hogyha rosszban válunk el és mindenért pereskedni kell... Lehet már dilibogyókon élnék.
Ha neked akkor ez jó döntésnek tűnt és nem ki lett belőled kényszerítve, hanem tényleg így akartad, akkor nincs miért bánkódnod ezen szerintem. Ha gatyába ráztad az életedet és megvan azóta mindened, akkor nem volt hülyeség. Ha azóta hajléktalanszállón élsz, akkor igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!