Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudod 2 gyermeked és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudod 2 gyermeked és magad eltartani?

Figyelt kérdés
Van munkahelyed? Hogyan lett? Mennyi pénzed van egy hónapra?
2013. jún. 12. 10:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak ilyen apák. Ezt a pénzt nem nekem adja, a gyerekeknek vesz ruhát, könyvet, mikor mi kell.
2013. jún. 12. 10:54
 12/31 A kérdező kommentje:
Nekem azt se engedné a férjem, hogy nálam legyenek a gyerekek. Azt mondja, hogy egy munkátlan és deprimált idegeskedőnek nem is adnák.
2013. jún. 12. 10:57
 13/31 anonim ***** válasza:
Hát nézd igaza van. Még fél évig kapsz gyest, utána az sincs, családi pótlékból meg gyerektartásból meg nem lehet gyereket nevelni és lakhatást biztosítani nekik. Max. ha van hova hazamenned.
2013. jún. 12. 11:22
 14/31 A kérdező kommentje:

Pont ez használja ő is.

Amikor vissza akartam menni dolgozni, akkor gáz anya vagyok, aki szabadulni akar a gyerekétől. Most meg olyan vagyok, aki nem dolgozik, mert olyan gáz, hogy se vissza nem veszik, se fel nem veszik sehova.

2013. jún. 12. 11:29
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vigyázz arra, hogy ezekkel a beszólásokkal ne tudjon téged lelkileg meggyengíteni (nem tudod magad eltartani, nem kellesz sehová, stb).

Én könnyű helyzetben voltam, mert nekem a szüleim segítettek a gyerekekkel és egy nagyon jó, jól fizető állást is találtam, de az ismerősi körömben sok nehéz helyzetben lévő anyuka is megoldotta. Emeld fel a fejed, mutass határozottságot és mondd azt, hogy meg tudom csinálni. Beszélj a környéken mindenkivel, mondd hogy állást keresel, sosem tudni, ki tud segíteni. Kezdd el az önéletrajzodat küldözgetni, de ne keseredj el az első sikertelenségek esetén. Vannak helyek, ahol nyáron uborkaszezon van, én is nyár elején kezdtem annó irodai munkát keresni, két hónap alatt volt ha 1-2 interjúm, szeptemberben indult be. De ne halaszd el őszig, sosem tudni, hogy hol keresnek kismama vagy felmondott ember helyére valakit.

2013. jún. 12. 11:32
 16/31 A kérdező kommentje:
Nehéz hagyjam, hogy ne döntsön ez meg lelkileg. Mert elbizonytalanít az, hogy akár igaza is lehet.
2013. jún. 12. 11:37
 17/31 A kérdező kommentje:
Mostanában mi a normális, jó fizetés?
2013. jún. 12. 11:38
 18/31 A kérdező kommentje:

nem jó szót használtam

a hagyjam nem a jó szó volt

:)

2013. jún. 12. 11:38
 19/31 anonim ***** válasza:

Az természetes, hogy belül bizonytalan vagy, de ezt ne mutasd ki. Kifelé a meg tudom csinálni, képes vagyok rá üzenetet kell sugároznod, még akkor is, ha erőltetni kell.

A normális fizetés meg mindenkinek más. Sok függ attól, hogy saját lakás, albérlet, szülőknél egy szoba ahol lakik, kell-e közlekedni (bérlet), munkahelyen elegánsan kell-e megjelenni vagy nem, stb. Az egyik család 120 ezerből is megvan, a másiknak 180 is kevés...

2013. jún. 12. 12:15
 20/31 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de el kell menni dolgozni, nem kifogásokat keresni.

Az elején azt írod, nem keres munkát mert úgysem vesznek fel, utána meg, hogy a férjed nem enged dolgozni.

Hátha nem is keresel, nem a férjed nem enged.

Amíg nem lesz hivatalos bejelentett munkád, esélytelen, hogy nálad helyezzék el a gyerekeket.

Szedd össze magad.

2013. jún. 12. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!