Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudod 2 gyermeked és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudod 2 gyermeked és magad eltartani?

Figyelt kérdés
Van munkahelyed? Hogyan lett? Mennyi pénzed van egy hónapra?
2013. jún. 12. 10:01
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
74%

Én most készülök válni.

Netto fizim 100ezer Ft, családi pótlék 26ezer, tartásdíj várhatóan 100ezer lesz, esetleg néha plusz munka bejön, így havi 250ezer Ft lesz egy hónapra (ez a maximum!)

Ebből a rezsi és a lakáshitel törlesztője 150ezer, tehát marad 100 kajára, ruhára, bérletekre, tanszerre, gyógyszerre és minden egyébre.

Elvileg ki kellene jönnünk majd ebből, de félretenni nem nagyon fogok tudni, az biztos.

Nálatok mi a helyzet?

2013. jún. 12. 10:23
 2/31 A kérdező kommentje:

Mért készültök válni?

Gyes+családi.

És egy munkahely, ami nem vesz vissza.

8 éve dolgoztam utoljára.

A férjem folyamatosan azt mondja, hogy úgyse bírom eltartani magunkat nélküle.

A tartásdíj az a fizetés hány %-a?

2013. jún. 12. 10:25
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem igazán jövünk ki egymással, semmi konkrét (megcsalás vagy bunyó, ilyesmi), csak annyira más az életritmusunk, hogy nehezen viseljük már a közös létet :) Legalábbis én, mert férjem egyáltalán nem akar válni.

Egyenlőre nekem is gyes+családi van, de engem visszavesz a munkahely ősztől.

Kerestél már munkát? Végzettséged?

Kié a lakás? mennyi a rezsi? Mekkorák a gyerekek?

Jópofa a férjed..., az enyém meg pont azt mondja, hogy nem akarja, hogy boldogtalan legyek mellette, csak azért, mert önállóan nem tudnám eltartani magunkat, ezért támogat, mármint nem engem, hanem a gyerekeket.

Fizu 15-20 %-a a tartásdíj, de ez függ a jövedelemtől, nagyobb jövedelem esetén ez kevesebb!

2013. jún. 12. 10:31
 4/31 anonim ***** válasza:
38%

Tartásdíj a nettó fizetés 15-20 %-a gyerekenként.

Inkább a házasságot kellene rendbe hozni válás helyett. Vagy legalább kulturáltan elválni.

2013. jún. 12. 10:32
 5/31 A kérdező kommentje:
Egyedül nem tudom rendbehozni asszem .
2013. jún. 12. 10:34
 6/31 A kérdező kommentje:
Szeret téged akkor, hogy ha ez a hozzáállása. :))
2013. jún. 12. 10:35
 7/31 A kérdező kommentje:

Közös a lakás. De, nagyon lepukkant a ház, nem tudom, hogy így hogyan lehet eladni.

2,5 és 6 évesek.

Még nem keresem munkát. Az tudom, hogy a gyerekek előtt is hiába küldtem az önéletrajzom, nem hívtak be se sehova sem.

Végzettség: diploma, 2 okj

Neked?

Mit fogsz dolgozni és milyen munkarendben?

2013. jún. 12. 10:37
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

A férjem kifizetett, én vettem egy "romot", amit azóta együtt csinosítunk a gyerekekkel. Már nagyon jól néz ki, most a nyílászárókra gyűjtök.

Fizetésem 170, gyt 30 és az exem ezen felül is beszáll a költségekbe.

Mivel a munkaidőm 7-16ig tart, el szoktam hozni az oviból 3 gyereket alkalmanként és nálunk vannak amíg a szüleik dolgoznak. Ez 500 ft/óra/gyerek. Ezt a pénzt teljesen félreteszem, csak ritkán nyúlok hozzá.

A gyerekek 5 és 7 évesek, 4 éve váltunk el.

2013. jún. 12. 10:44
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
8as vagyok: a férjem kifizetett a házból, mert az közös volt. Így értettem az elejét :-)
2013. jún. 12. 10:45
 10/31 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen jófej volt férjek, hogy nem keresztbe tesznek, hanem még támogatnak is? őőő
2013. jún. 12. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!