Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem munkát találni, eltartani magunkat? Vagy maradjak a férjemmel?

Figyelt kérdés

Szeretnék válni. 3 gyerekünk van.

A gyerekek előtt dolgoztam 5 évet, majd az első gyerek után ugyanott még 2-t, a középső és a kicsi között pedig visszamentem de sajnos kirúgtak. Ha elhagyom a férjem, ott leszek 3 gyerekkel munka nélkül, úgy hogy eddig csak 1 munkahelyem volt...

Szerintetek mit tegyek?

2012. aug. 19. 14:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudjuk, hogy hány éves vagy, mi a végzettséged, hol élsz? Ezek ismeretében korrektebben tudnánk válaszolni. De elég undorító számomra, hogy csak azért maradsz a férjeddel, mert nem tudnád magatokat eltartani.
2012. aug. 19. 14:52
 2/16 A kérdező kommentje:
Pénzügyi diplomám van, Budapesten élünk. 38 éves vagyok.
2012. aug. 19. 14:55
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Válni akarsz, és csak azért maradsz a férjeddel, hogy eltartson? (OMG)

Előbb utóbb egyszer valamikor azért csak el kellene menned dolgozni!

De várj.......Mindjárt jönnek a kommentek, hogy mennyit lehet a három gyermek után "legombolni" a férjtől ilye- olyan jogcímeken. És tulajdonképpen a gyerekek pénzéből magadat is el tudod tartani.

2012. aug. 19. 14:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy undorító, de a gyerekeim nélkül nem akarok menni őket meg nem vihetem a bizonytalanba :-(
2012. aug. 19. 14:56
 5/16 A kérdező kommentje:

A kicsi még nincs 2 éves, addig nem veszik fel bölcsődébe amíg nincs munkám.

A férjem vállalkozó, minimálbérre van bejelentve, semmit nem fog fizetni, ez nem is kérdés.

2012. aug. 19. 14:58
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Igen, van esélyed munkát találni. Elég sokan dolgoznak ebben az országban, olyanok is akiknek gyerekük van. 38 évesen elég idős vagy ahhoz, hogy menj dolgozni. A végzettséged szerintem egész jó, próbálkozz!
2012. aug. 19. 15:01
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Mi is pont válás előtt állunk,igaz,hogy nekem van munkahelyem(1 éve)és"csak"két gyerekünk van,de ha nem lenne,akkor sem akarnék már vele maradni.

A kérdésre a válasz:Keress munkát+lakhatást(ha nem ti maradtok)és lépj,az anyagiak miatt nem szabad egy rossz házasságban élni(mindenkinek egy élete van)Hidd el nekem van tapasztalatom benne,én is már 5 éve húzom,de tovább már nem akarom:)

2012. aug. 19. 15:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dolgozni és utána lehet válni!!!
2012. aug. 19. 15:02
 9/16 A kérdező kommentje:
A gyerekek előtt volt munkám, miattuk nincs! Vagy dolgoztam, vagy GYED-en voltam, nem voltam htb egy percig sem!!!
2012. aug. 19. 15:03
 10/16 Jango87 válasza:
55%
Pesten könnyű elhelyezkedni...ha nincs tapasztalatod a munkakörben az nagyobb baj, kellene kapcsolat h valahova besegítsenek, v ha jól tudod a szakmád ez sem akadály! Fektess bele minél többet h legyen saját munkád, és el tudjatok menni, a gyerekek megsínylik nagyon a rossz hátteret, akár anyagi, akár érzelmi a hiba! Sok sikert! ;)
2012. aug. 19. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!