Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem munkát találni, eltartani magunkat? Vagy maradjak a férjemmel?
Szeretnék válni. 3 gyerekünk van.
A gyerekek előtt dolgoztam 5 évet, majd az első gyerek után ugyanott még 2-t, a középső és a kicsi között pedig visszamentem de sajnos kirúgtak. Ha elhagyom a férjem, ott leszek 3 gyerekkel munka nélkül, úgy hogy eddig csak 1 munkahelyem volt...
Szerintetek mit tegyek?
Válni akarsz, és csak azért maradsz a férjeddel, hogy eltartson? (OMG)
Előbb utóbb egyszer valamikor azért csak el kellene menned dolgozni!
De várj.......Mindjárt jönnek a kommentek, hogy mennyit lehet a három gyermek után "legombolni" a férjtől ilye- olyan jogcímeken. És tulajdonképpen a gyerekek pénzéből magadat is el tudod tartani.
A kicsi még nincs 2 éves, addig nem veszik fel bölcsődébe amíg nincs munkám.
A férjem vállalkozó, minimálbérre van bejelentve, semmit nem fog fizetni, ez nem is kérdés.
Mi is pont válás előtt állunk,igaz,hogy nekem van munkahelyem(1 éve)és"csak"két gyerekünk van,de ha nem lenne,akkor sem akarnék már vele maradni.
A kérdésre a válasz:Keress munkát+lakhatást(ha nem ti maradtok)és lépj,az anyagiak miatt nem szabad egy rossz házasságban élni(mindenkinek egy élete van)Hidd el nekem van tapasztalatom benne,én is már 5 éve húzom,de tovább már nem akarom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!