Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is ezennel vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ezennel vége?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, talán csak megerősítést kérek tőletek.

Párom homokos videókat néz egy ideje, meleg oldalakra járkál. A szörnyű az, hogy van egy 1 éves lányunk és kicipelt a világ végére külföldre. Ugye ez válóok és kezdjek pakolászni? Talán találnék otthon még valakit, csak 25 vagyok :(

2009. okt. 9. 14:44
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Csak azért tartottam eddig ki, mert el akartam a szívem mélyén hinni a kifogásokat, mellébeszéléseket. Mindig adtam egy utolsó lehetőséget. Ebben a hónapban ez a második affér, hogy rajtakaptam és végre azt látom, hogy létezik nélküle élet.

Mindenkinek köszönöm a válaszát, annak is akivel összeugrottam, eléggé ideges vagyok, senki se haragudjon!

Nézegettem is már a vonatokat haza és mikor jönnek a mai kifogások, nem tervezem végighallgatni. Valami kettétört, már undorodnék ha hozzá kéne érnem. Sajnálom, mert mindent megtettem, nagyon szerettem, de ha ésszel gondolkozom, ez sehogy sem elfogadható.

2009. okt. 9. 16:17
 42/46 anonim ***** válasza:
82%
igen,igazad van.szerintem is menj el,ne tedd magadat tönkre egy olyan miatt,aki megsem érdemli,és ilyen semmibe veszi a csalädjät:(..melyik orszägban laksz amugy?van hova menned?
2009. okt. 9. 16:30
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
majd írj, hogy mi történt veletek.
2009. okt. 9. 21:08
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert és kitartást!!!!!
2009. okt. 9. 21:50
 45/46 A kérdező kommentje:
Franciaországban lakom (még mindig sajnos). Van hova mennem, vissza a szülői házba. Megbeszéltem vele, hogy már undorodom tőle, és amint megkapom a nyomorult gyesemet, veszem is a vonatjegyet hazafelé. Kb 2 hét múlva megyek. Sajnálom, megpróbáltam a maximumot adni, másnak ez bőven elég lenne. Hát majd megkeresem azt a "mást" aki megbecsüli :(
2009. okt. 12. 11:23
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Fel a fejjel minden rendbe jön majd csak idő kell itthon jobb lesz, de miért kell megvárod a gyest nem ad neked pénzt fel sem ajánlotta.
2009. okt. 13. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!