Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ezennel vége?
Nagyon el vagyok keseredve, talán csak megerősítést kérek tőletek.
Párom homokos videókat néz egy ideje, meleg oldalakra járkál. A szörnyű az, hogy van egy 1 éves lányunk és kicipelt a világ végére külföldre. Ugye ez válóok és kezdjek pakolászni? Talán találnék otthon még valakit, csak 25 vagyok :(
Csak azért tartottam eddig ki, mert el akartam a szívem mélyén hinni a kifogásokat, mellébeszéléseket. Mindig adtam egy utolsó lehetőséget. Ebben a hónapban ez a második affér, hogy rajtakaptam és végre azt látom, hogy létezik nélküle élet.
Mindenkinek köszönöm a válaszát, annak is akivel összeugrottam, eléggé ideges vagyok, senki se haragudjon!
Nézegettem is már a vonatokat haza és mikor jönnek a mai kifogások, nem tervezem végighallgatni. Valami kettétört, már undorodnék ha hozzá kéne érnem. Sajnálom, mert mindent megtettem, nagyon szerettem, de ha ésszel gondolkozom, ez sehogy sem elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!