Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is ezennel vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ezennel vége?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, talán csak megerősítést kérek tőletek.

Párom homokos videókat néz egy ideje, meleg oldalakra járkál. A szörnyű az, hogy van egy 1 éves lányunk és kicipelt a világ végére külföldre. Ugye ez válóok és kezdjek pakolászni? Talán találnék otthon még valakit, csak 25 vagyok :(

2009. okt. 9. 14:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
67%

A Kérdező is, ma 15:05-ös is egy homofób idióta.

Nem, nem vagyok meleg, eszemben sincs.

Úgy látszik, a Kérdező már annyira elvakult, hogy a válaszomat se érti. Azt írtam, Nem az a bajom, hogy nem akar egy meleg pasassal élni, én se akarnék! (ill. leszbikus nővel) Azért kezdtem el válaszokat írni, mert elképesztett az a gyűlölet, ahogy az egészről ír.

Azokat sem értem, akik azt tanácsolják, hogy még mindig győződjön meg róla, hogy meleg e a férj. Azok alapján, amit leírt, teljesen egyértelmű, hogy az.

2009. okt. 9. 15:12
 32/46 anonim ***** válasza:
85%
De azt sem értem, hogy ha ennyire tiszta a helyzet, miért itt kell kérdezgetni, hogy vége e?
2009. okt. 9. 15:15
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Itt inkább az a kérdés, hogy az asszony elviseli-e vagy nem,illetve a pasi is képes-e ezt az állapotot elfogadni.
2009. okt. 9. 15:18
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát az asszony nem viseli el, ez világos a hozzászólásaiból. A férjnek úgy tűnik, megfelel az álházasság.
2009. okt. 9. 15:22
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
én maximum addig maradnék,amig megtudom oldani,hogy legyen hol és miből élnem a gyerekkel...
2009. okt. 9. 15:23
 36/46 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem egyértelmű a leírtak alapján,hogy igaz a sejtésed.Ha már voltak haverjai akik amiatt szakították meg vele a kapcsolatot mert bepróbálkozott náluk,az elég egyértelmű.Nem is tudom mit éreznék a helyedben,ez gusztustalan undorító pfúúújjj!!!!És nagyon de nagyon aljas és egoista a férjed.Ha valaki b.zi vagy bi,azt talán meg kellene osztania a párjával is nem eltitkolni.Ez így aljasság,hazudott becsapott.Jogod lett volna eldönteni,hogy el tudod-e őt így fogadni.Úgyhogy a férjed nem csak egy köcsög,de egy rohadt bunkó szemétláda is,aki a gyereketekre sincsen tekintettel.Undorodtam volna az apámtól ha ilyen derül ki róla,és a férjemet is lehánynám.Ennél gusztustalanabb dolog ki sem derülhetett volna róla.Válj el tőle,még fiatal vagy kezdhetsz új életet.Remélhetőleg fel tudod dolgozni ezt az ocsmányságot amiben élsz most.Frászt kapnék ha hozzám érne egy ujjal akár.
2009. okt. 9. 15:25
 37/46 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sajnálom, ami veled történt, ill, történik.Én is egyértelmű, hogy azonnal pakolnék és otthagynám, mint a huzat.Írom ezt annak tudatában, hogy egy nagyon de nagyon jó barátom(régi osztálytársam)2 éve vallot színt, hogy ő a fiúkat szereti.Régen is furcsa volt, hogy én, mint nő mennyire imádtam vele lenni, mint baráttal.Különbül elbeszélgettünk, mint bármely másik barátnőmmel és valahol mindig sejtettem, hogy valami nem kerek körülötte és végül bevallotta és én ennek ellenére imádom és becsülöm őt.Azóta van egy fiú élettársa is.És pont azt becsülöm benne, hogy sosem nősült meg és nem alapított családot, mert habár eleinte küzdött ez ellen, de végül vállalta önmagát.Ő mesélte, hogy pár éve mennyi olyan férfival lett volna dolga, akiknek amúgy otthon feleségük és gyerekeik voltak, de ő is gerinctelennek tartotta ezeket a "férfiakat", mert ő nem csupán szexpartnert keresett akkoriban, hanem TÁRSAT.Ezért én megértelek téged és én is undorodnék a helyedben a férjedtől.Tisztességtelen amit veled művel és főleg, hogy nem őszinte hozzád.Csakhogy ugye van egy közös gyereketek, így ez nagyon nehéz történet lesz.Szegénykém...
2009. okt. 9. 15:25
 38/46 anonim ***** válasza:
82%

végigolvasva a válaszokat, csak megerősíteni tudom,amit írtál. Pakolj,költözz. 25 évesen még nagyon fiatal vagy, újra lehet kezdeni az életet.

a sok hülye válasz meg ne érdekeljen, senki sem várhatja el tőled, hogy elviselj egy olyan férjet aki tul.képpen megalázott, és még vágj hozzá jó pofát is!!

2009. okt. 9. 15:26
 39/46 anonim ***** válasza:
85%

szia!

komolyan nagyon szomoruan olvastam el a kérdésed,és a vàlaszokat is.elhiszem hogy milyen helyzetben lehetsz föleg lelkileg:(.én növagyok 23 éves,kisfiam 2éves.külföldön lakunk,és a pärommal is vannak problémäink,igaz nemilyenek.tudom viszont,ha van kisbaba,és ha bänat ér sokkal jobban megvisel,mint azelött.nekem nagyon régen volt egy pasim..rola is derült ki ilyen.én elhagytam.pedig szerettem nagyonis.aztän kiderült hogy a fiukat is szereti.nézd..nem akarlak mégjobban magad alä sodorni,de läsd be,aki ilyet néz,az biszex,vagy meleg.ha van a kisbabätok,éna helyedben mielött dobbantanék onnan..ne magad miatt,a gyerek miatt.tudom,nehéz lépni,hiszen szereted,de hidd el ez a legjobb megoldäs szerintem.meg ok,ne legyen igy,de kitudja..lehet vanpasival kapcsolata,és az kéne még hogy elkapj valami komolyabbat..ami gyogyithatatlan.meg ülj le és gondold ät,hogy tudnäl e vele ilyen kételyek közt együtt élni.énnem..:(

2009. okt. 9. 16:08
 40/46 anonim ***** válasza:
79%
16:08as vagyok.ha mäsnäl is beprobälkozott,volt régen bu..ihoz köze,és ilyen oldalakat néz,én mär csak remélni tudom hogy nem töle irsz...:(...
2009. okt. 9. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!