Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is ezennel vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ezennel vége?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, talán csak megerősítést kérek tőletek.

Párom homokos videókat néz egy ideje, meleg oldalakra járkál. A szörnyű az, hogy van egy 1 éves lányunk és kicipelt a világ végére külföldre. Ugye ez válóok és kezdjek pakolászni? Talán találnék otthon még valakit, csak 25 vagyok :(

2009. okt. 9. 14:44
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Épp erre gondolok. Tudom, hogy fiatalkorában volt köze b.zihoz. Talán csak színház az egész élete. De akkor minek kellett gyerek neki, ha ezek után úgyis velem lesz...
2009. okt. 9. 14:55
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszélj vele!

Ha azt mondja meleg, akkor viszont hagyd el :( Mert nincs annál rosszabb,ha egymást áltatjátok, vagy a szőnyeg alá söpritek a problémát.

25 évesen még előtted az élet :)

2009. okt. 9. 14:56
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
akkor nem "más" hanem max bi.Egy férfira vágyó férfi nem tud nővel lenni csak ideig-óráig, látszatból. Ha válni szeretnél, válj, de én normális körülmények között leülnék vele átbeszélni...
2009. okt. 9. 14:56
 14/46 anonim ***** válasza:
38%

hát sok megértést tőled se kaphatott...

jobb lesz neki nélküled

2009. okt. 9. 14:57
 15/46 A kérdező kommentje:
Csak a baj az, hogy azt mondja ő nem meleg, de közben 100%, hogy mégis. Én nem vagyok meleg, nem is érdekelnek köcsög oldalak. Hát a nőiességemet hazavágta. Én mindent megteszek érte, jó háziasszony vagyok, a kedvében járok. Azaz ez eddig tartott, mostantól azt eszik amit maga főz, én ellátom a kicsit és magamat.
2009. okt. 9. 14:57
 16/46 anonim ***** válasza:
96%

más is utal arra,hogy meleg?

a netes oldalak, a filmeken kívül? illetve azon kívül hogy volt már köze b.zihoz?

2009. okt. 9. 14:58
 17/46 A kérdező kommentje:
Drága utolsó, 4 év megértést kapott tőlem! 4 éve feszt megy a b.zi vagy vagy nem vagy b.zi harc. Megengeded hogy beteljen a pohár?
2009. okt. 9. 14:58
 18/46 A kérdező kommentje:
Csak annyi, hogy "kisfiúkkal" rohangál ennyi idősen.
2009. okt. 9. 14:59
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

apámmal nem tudom mi volt a helyzet, mert ugye velünk gyerekekkel ezt nem beszélte meg, anyánk sem, de 15 év házasság után egy másik férfi miatt lett vége a házasságuknak.

Amikor anyám mondta a mamámnak(anyósának), akkor csak annyit mondott, hogy Ja, hát ezt mi már rég tudtuk.

Szóval én egy percig sem maradnék tovább.

Gondolj bele mi van, ha 2 nappal előtted egy férfiben járt?

A "normális" férfiak megvetik az ilyesmit, nemhogy nézzék.

2009. okt. 9. 15:00
 20/46 anonim ***** válasza:
97%

nem szereti a piperecuccokat? lakberendezést, színeket, öltözködése, beszéde milyen? Mozgása?

Mi a véleménye a meleg férfiakról?

2009. okt. 9. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!