Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek is ezennel vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ezennel vége?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, talán csak megerősítést kérek tőletek.

Párom homokos videókat néz egy ideje, meleg oldalakra járkál. A szörnyű az, hogy van egy 1 éves lányunk és kicipelt a világ végére külföldre. Ugye ez válóok és kezdjek pakolászni? Talán találnék otthon még valakit, csak 25 vagyok :(

2009. okt. 9. 14:44
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
62%

Szegény lehet, hogy küszködik a saját érzései, hajlamai ellen. Lehet, hogy még magának sem merte beismerni. Vigasztaljon az a tudat, hogy azért a nőkhöz is vonzódik...Küldd el pszichiáterhez!

Te el tudnád fogadni, ha veled párhuzamosan férfibarátja is lenne?

2009. okt. 9. 15:01
 22/46 A kérdező kommentje:

Én is erre gondolok, ki tudja mikor hazudik mikor elmegy és honnan jön. Anyukádat nagyon sajnálom.

Bizalom nélkül én nem tudok tovább élni, mindig hajtogatja, hogy őt ez nem érdekli. De így hogy higgyem el?

2009. okt. 9. 15:02
 23/46 anonim ***** válasza:
52%

"4 éve feszt megy a b.zi vagy vagy nem vagy b.zi harc. "

Hát igen, ez tényleg a megértés legszebb példája. Már maga a megfogalmazás is...

Jelzem, ha nem esne le, nem az a bajom, hogy nem akarod leélni az életedet egy meleg vagy biszex pasi mellett, de ahogy beszélsz az egészről, süt belőle a megvetés, utálat...

2009. okt. 9. 15:02
 24/46 anonim ***** válasza:
70%
lamaradt: 3-an vagyunk testvérek
2009. okt. 9. 15:03
 25/46 A kérdező kommentje:

Hogy tudnám elfogadni? családom van már!

Amúgy a stílusa nem b.zis.

2009. okt. 9. 15:03
 26/46 A kérdező kommentje:

szerinted rajonganom kéne a melegekért? gondolom te is az vagy azért ez a nagy védekezés.

Itt már nem arról van szó, hogy van-e szerelem? hanem, hogy érdemes-e vele maradni a kicsi érdekében. Amint látod, úgy tettem fel a kérdést, hogy abban megerősítésre várok, kb eddig hárman válaszoltak a kérdésre. Még én vagyok a szemét mert idegileg és érzelmileg padlóra vágnak, úgy látom.

2009. okt. 9. 15:05
 27/46 anonim ***** válasza:
72%

talán próbáld kipuhatolni mi erről a ,,barátai" véleménye! Esetleg vannak meleg ismerősei?

Lehet, hogy a filmek stb nézegetése vmi perverzió,nem?

28/46 anonim ***** válasza:
100%

14:57: nem attól lesz valaki b.uzi mert kevés szeretetet kapott!!!

Vagy te el voltál hanyagolva és erre fogod??? XD

Röhej..

29/46 A kérdező kommentje:
Meleg ismerősökről nem tudok, 2 barátjánál úgy tudom bepróbálkozott, azok akkor beszéltek vele utoljára.
2009. okt. 9. 15:06
 30/46 anonim ***** válasza:
49%

Rá kell szerelni elektródákat, vérnyomásmérőt, szívritmusérzékelőt, izzadásmérőt és közben meztelen pasik képét videóit mutogatni neki, mellette nőkről ugyanilyet, majd a száraz avarról képeket...

Sztem teljesen egyértelmű...

2009. okt. 9. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!