Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Az elvált anyák nem veszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elvált anyák nem veszik észre hogy az exférjeik előlük menekülnek külföldre?

Figyelt kérdés
Most is van egy ilyen kérdés, hogy nyomozna a nő az exe után. Itthon ha egy kicsit is követnétek a gazdaságo helyzetet, akkor tudnátok, hogy örül az akinek munkája van és a minimálbért meg tudja eresni. De ha még ebből gyerektartást és hitelt kell fizetnie az illetőnek mit tehet?? Halljon éhen? Az elvált anyák meg az utolsó bőrt is lehúznák néha jogosan, de a legtöbb esetben bosszúból az exükről. Miért?

2013. máj. 20. 21:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételeknek!
2013. máj. 20. 23:02
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

Azok nem exférjek, hanem elsősorban apák. Az az apa, aki a gyereke fele nem teljesíti a kötelességét (gyerektartás, láthatás, nevelés) az egy utolsó féreg.

Ha minimálbéres, mit gondolsz milyen gyerektartást ítélnek meg? Egy külföldi bérből nehéz kifizetni?(ha már elszökött a puhatestűje) na hagyjuk már...

2013. máj. 21. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem a pénzről szólna az egész, akkor miért nem mennek bele az elvált anyák a közös felügyeletbe? Ne kellene senkinek sem fizetnie senki felé!! "

Elvált anyuka vagyok, és a gyerekek miatt több anyukával beszélgettem.

Az apukáknak egy nagyon-nagyon kis része az, aki a lehető legnagyobb részt vesz a gyereknevelésben, akit gyakran látok a szülő értekezleten, letárgyalja a tánctanárral, hogy sárga nadrágocskához minden kislány sárga hajgumit tegyen a copfjába, a lányom szülinapjára ő hozza-viszi a gyerekét, és közben elszaladt megvenni a kisebbik gyerekének az etetőszéket. Na ők általában nem is elváltak, a feleségüket nem is hallottam még nyafogni, hogy de sz.r a házasságuk.

Az apukák között a sokkal nagyobb részben vannak azok, akik azután, hogy megcsinálták a gyereket, akkor is ha amúgy szeretik őket, de nincs türelmük vele foglalkozni vagy időhiányra panaszkodnak (miközben jut idő számítógépes játékokra, 3 napos horgásztúrára és maratoni futásra + felkészülésre). Vannak közöttük, akiknek a gyereknevelés annyit tesz, hogy odaadják a pénzt a különórára, az erdei táborra vagy az új télikabátra. Az ilyen apuka esetében, ha válásra kerül a sor, akkor ha a házasság alatt sem törődött a gyerekkel, hanem csak a pénzt tolta, akkor válás után szerinted mintaapu lesz belőle, aki kivasalja a fodros blúzocskát a másnapi ünnepélyre?

Vagy pl. ott van az én férjem, akiről kiderült az anyukákkal való beszélgetés után, hogy nem is a legrosszabb apa a világon, sokkal cifrábbakat hallottam. Pedig ő még el sem tudja tartani a családot, mert a szinte minimálbéréből fontosabb volt a márkás cucc, mint a gyereknek az ebédbefizetés. De sebaj, én azért kerestem legalább...

Na az enyém ilyeneket csinált, és utána mondd már el, hogy tényleg megosztott felügyelet kellene, fele-fele részben kellene eltölteni időt nála a gyerekeknek:

-Megette a gyerekeknek kikészített kaját, majd közölte, hogy a gyerekek éhesek és bement számítógépezni.

-Kétszer ha leült velük tanulni (a gyerek matekkönyvét nem tartottam páncélszekrényben!), a kiválasztott iskolát az évnyitón látta először, a tanuláshoz nem volt türelme, inkább játszott a számítógépen, a két gyerek meg két oldalról nézte, ahogy apa lövi az ellenséget.

-Mínusz 10 fokban felvette a kis bundadzsekijét, harisnyácskát a nadrágja alá, majd az egyik gyereknek az előre kikészített meleg, téli ruhákra úgy gondolta, hogy az nem elég elegáns, előkotorta a tavaszi kabátot, szoknyát, majd kivitte sapka, kesztyű nélkül egy vékony harisnyában, szoknyában, meleg pulcsi nélkül a tavaszi kabátban. Mire hozzám értek ahol vártam őket, a gyerek zokogott és remegett a hidegtől.

-Nem vitt nekik bugyit amikor elvitte őket nyaralni. Sebaj, előfordul a legtapasztaltabb anyával is, hogy valami kimarad. Nem, nem vett nekik 3-3 bugyit, nem is löttyintette ki este, hogy reggelre megszáradjon (július), hanem 3 napig pucér s.ggel mászkáltak.

-Amikor ovisok voltak, a középsős gyerekemnek magyaráztam, hogy ha apa megy értük délután, akkor mit kell az oviban hagyni, mit kell hazahozni neki és a kicsinek, mert az se segített, ha 4-kor rátelefonáltam.

Úgyhogy kösz, a megosztott felügyeletről tárgyalni sem vagyok hajlandó, mert nekem fontos a gyerekeim egészsége, tanulása. Rugalmas láthatás van, elvileg akkor láthatta volna a gyerekeket amikor akarja, de sokszor előfordult, hogy azt mondta, most nem fáradt. Vagy rámtelefonált valami miatt egyik este valamit megbeszélni. Mondom akarsz valamelyikkel beszélni? Idehívjam? Neee, most ne, majd két nap múlva úgyis megyek értük.

2013. máj. 21. 01:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen igazad van ! Felénk is gyakori hogy elvált anyák baltával rohangálnak az exférjeik után és egészen a határig üldözik őket !

Meg kéne inkább magyarázniuk a gyereknek, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nincs rájuk pénz !

2013. máj. 21. 12:24
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as, te miért szültél 3 gyereket egy ekkora balfsznak?
2013. máj. 24. 01:15
 16/19 anonim ***** válasza:
15: Mert amikor a családjával éltem, azt láttam, hogy nagyon normálisak. Elköltöztünk, eleinte nem volt gond, aztán később másképp látta a dolgokat és csak a gyerekek születése után lett ilyen. Amikor elváltunk, az apja bocsánatot kért, hogy nem ilyennek nevelte. Mondtam hogy tudom, láttam.
2013. máj. 24. 10:18
 17/19 anonim ***** válasza:

"Amikor elváltunk, az apja bocsánatot kért, hogy nem ilyennek nevelte."

Ezek szerint melletted lett ilyen. Jelent ez valamit?

2013. máj. 26. 13:25
 18/19 anonim válasza:
Én is a volt feleségem elől menekültem külföldre. Egy városban lakunk, és bárhol összefutottunk mindig beszólt valamit. Nagyon gonosz, igen megcsaltam, és ő ezt nem tudja lenyelni így 5 év után se, de akkor se kéne a gyerek jelenlétében ilyeneket mondani hogy "na apádnak nem száradt még le a f.sza?" meg nyilvános helyen ordítozni ehhez hasonlókat. Amúgy azért csaltam meg,mert 2 év alatt egyszer sem f.eküdt le velem. Ami azért elég sok idő. Mindenesetre elegem lett és eljöttem külföldre. A gyereket amúgy sem láttam csak havonta egyszer,mert annyi különórája van,hogy nem volt rám több ideje. Persze ez is érdekes,mert amíg házasok voltunk addig megbeszéltük hogy csak 1 különórára járhat ( pl karate vagy tánc). Most egy héten 16 különórája van,mert még hétvégére is beíratta valahová.
2013. máj. 26. 13:37
 19/19 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint melletted lett ilyen. Jelent ez valamit?"

Igen. Azt, hogy sok mindenben engedtem neki, ha széthagyta a cuccait, akkor szépen kértem, nem pedig mint az apja felcsattantam, hogy azonnal elpakolni, ha pedig nem tetszik a rendszer itthon, akkor lehet elköltözni, elvégre felnőtt ember, nem kötelező anyu-apu nyakán élni. Én marha szépen kértem és nem utasítottam, hanem megbeszélni próbáltam a dolgokat. Otthon náluk nem volt ám henyélés, meg számítógépezés órákig úgy, hogy a kajamaradék az asztalon van. Após szereti a gyerekeit, de fegyelmet is tartott.

Válás után meg azt mondta az ex, hogy határozottabbnak kellett volna vele lennem...

Hát van akinek nem jön be a demokrácia, csak a diktatúra...

2013. máj. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!