Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha nem ismerem el a születendő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem ismerem el a születendő gyereket mert nem vagyok benne biztos hogy az enyém, akkor a születése után kérhetem a dns vizsgálatot? Az anyja nevét fogja viselni szülés után.

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag semmi közöm nem lesz hozzá,igy is kérhetem a vizsgálatot?És az anyjának bele kell egyeznie?Ha nem engedi a vizsgálatot,mit tudok csinálni?
2009. okt. 2. 22:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
elnézést, okkal, nem joggal. amugy meg a még meg sem született gyerek jogairól se feledkezzünk meg, mert neki is vannak! csak ugye azt ilyenkor senki se veszi figyelembe
2009. okt. 3. 15:25
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem akarod a nevedre venni, akkor minek akarsz utána DNS vizsgálatot???
2009. okt. 3. 15:55
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
félreértelmezted, az anya nem akarja hogy az apa a nevére vegye. (nem is biztos hogy ő a gyerek apja) ezért kell dns vizsgálat
2009. okt. 3. 17:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

17:49-nek: 15:55 nem értelmezett semmit félre. Maga a kérdező írta:

"A kérdező kommentje:

Nem akarja hogy a nevemre vegyem,és én sem.És nem is fog megnevezni apát szüléskor!"

Ami azt illeti, nem érzem a kérdezőn, hogy olyan nagyon odalenne attól, hogy valószínűleg (mint írta 80%) apa lesz.

Nagyanyám mondta mindig: csak b@sznak mint a nyulak, utána meg vakaróznak, ha következménye is van.

Tessék azt a gyereket normálisan felnevelni, bár valahogy nem hinném, hogy egy ilyen helyzet lehet még normális. Csóri kisbaba...:-((

2009. okt. 3. 18:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, joga van, ha apa akar lenni, de itt eddig pont azt írta, hogy nem akarja.

Képzeld csak el azt a szituációt, hogy van egy nő, akit mondjuk az exe meg akar szivatni, mert elhagyta. Sajnos ilyennel én már találkoztam életben is. Az összes barátját rávette, hogy macerálják a csajt, hogy ők a gyerek apja és apaságit akarnak, meg láthatást, meg ehhez hasonló baromságot. Szerinted ilyenkor ki védi meg az anyát? Egyikőjükhöz sem volt semmi köze, volt akivel még csak nem is találkozott, de a szülei és az ismerősi kör előtt, és a munkahelyén is ezzel zaklatták, már mindenki azt mondta róla, hogy biztosan egy nagy k, ha ennyien jelentkeznek az apaság jogáért. A csaj hiába mondta, hogy semmi köze hozzájuk, a pletyka már elindult, megkeserítették az életét, pedig az eredeti apuka volt addig az egyetlen pasi az életében.

Szerinted ilyenkor az lenne a jogos, ha köteleznék arra a nőt, hogy minden egyes pasi kedvéért csináltasson tesztet? Az ő jogait ki védi????

A gyereknek egyáltalán nem az az érdeke, hogy legyen egy olyan apja, aki nem is akarja őt. Az eddigi kommentekben szó sem volt arról, hogy vállalná a gyereket, csak arról, hogy sem ő, sem a nő nem akarja, hogy legyen köze hozzá. Hát tudod, amiket meg írtál arról hogy kinek hogy legyen gyereke, jobb ha tudod, minden ilyen átok visszaszáll arra, aki kimondja. Remélem, érted, mire gondolok.

2009. okt. 3. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!