Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ismerem el a születendő gyereket mert nem vagyok benne biztos hogy az enyém, akkor a születése után kérhetem a dns vizsgálatot? Az anyja nevét fogja viselni szülés után.
Igen,köteles bele egyezni ha Te is szóba jöhetsz mint apa.Neked is jogod van tudni,hogy a Te gyerekedet várja-e,és a gyereknek is joga van tudni ki az igazi apja.
Ha nem egyezik bele perelheted.
Azt hiszem, sejtem már, mi lehet itt. Az anya nem akarja, hogy részt vegyél a gyerek nevelésében, sőt még a nevedet sem szeretné neki, ellenben azt állítja, hogy amúgy Te lennél az apa. De ezt csak Neked mondja, hátha legalább bűntudatot érzel miatta. Te viszont meg vagy róla győződve, hogy megcsalt és nem tőled van a gyerek. Az egésszel csak az a célod, hogy a gyereke megszületése után is még egy kicsit megfingasd, bár már igazából nem számítana, mert nem kér tőled semmit. Szerintem, jobb lenne, ha békén hagynád akkor őket, a babának mindenképpen jobbat tennél, ha nem macerálnád az anyukáját. Egyébként pedig szerintem ilyenkor nem köteles az anya engedni a vizsgálatot, ha nem pereled be. Én úgy tudom, hogy csak azért perelhetsz, ha az apai jogaidat akarod gyakorolni, vagy pedig, ha nem akarod, pedig a gyerek a te neveden van. Gondolom, ha per van, akkor megvizsgálják a körülményeket is, mivel ezzel az erővel, akárki odasorakozhatna, hogy én is, én is szeretném, ha bebizonyítanák, hogy én sem vagyok az apja a gyereknek, szóval ez az ügy nagyon sántít és bosszúszagtól bűzlik.
Szerintem, ha ez feltétlenül vérvizsgálattal is jár, az anya megtagadhatja, hogy vért vegyenek a babától is. Egyébként pedig vannak olyan vércsoport szerint kizárható esetek is, amik eleve azt mondják, hogy lehetetlen, hogy a tiéd legyen a gyerek, szerintem ilyenkor sem csinálják meg a tesztet.
Máskülönben pedig egy ilyen per és a vizsgálat is nagyon sok pénzbe kerül, amit neked kell fizetni. Nem tudom, ez megéri-e neked, csak azért, hogy nehogy véletlenül már jól érezhesse magát ez anyuka és a gyereke. Nem beszélve arról az eshetőségről, amit itt fent már említettek, hogy ha kiderül, hogy tényleg tiéd a baba, akkor mi van? Felvállalod így is? Gyerektartást fizetsz és láthatást követelsz? Hát, nem tudom, remélem, még sok van hátra a születésig és addig leteszel erről. Hagyd őket békében élni és járd a saját utadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!