Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogy vészeltétek át?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vészeltétek át?

Figyelt kérdés

Ti hogy vészeltétek át a szülők válását? Milyen volt új férfival látni anyukátokat? Milyen volt költözni? Egyáltalán meg lehet ezt majd szokni? :S

17/L

2013. máj. 19. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Minden gyereket megráz egy válás, kicsinytől-nagyig. Egy gyerek nem ússza meg összeomlás nélkül.
2013. máj. 19. 11:19
 2/9 anonim válasza:
ha normális és kedves az uj nevelőapád akkor meglehet szokni.
2013. máj. 19. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
3%
Léted hazugságon alapszik. A csalás és képmutatás gyermeke vagy. Aki elvált szülők gyerekét ismertem, egy se volt normális.
2013. máj. 19. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Én eltávolodtam tőlük.
2013. máj. 19. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én teljesen bezárkóztam, egész addig úgy éreztem, a családomhoz tartozom, a családom meg megszűnt, és akkor én már többé nem is tartozom senkihez, semmihez.
2013. máj. 19. 12:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Összevissza csalják egymást. Anyám meg 2-3 hónap ismerettség után költözni akar a faszihoz. Bolond mindegyik.....
2013. máj. 19. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Az enyémek egyszer majdnem elváltak, kb én is ennyi idős lehettem. Nagyon féltem, folyton ott volt a görcs a gyomromban, mert állandóan veszekedés volt, de végül kibékültek. Inkább váltak volna el, mert akkor legalább megszűnt volna a feszültség és a szomorúság.
2013. máj. 19. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 😈, ugye a te szüleid is elváltak?

Nem sokat adok a százalékokra, de aki kemény 26%-kal dübörög a Gyk-n... hát elgondolkodtató.

2013. máj. 19. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Én 4 éves voltam, amikor a szüleim elváltak, és annyira akkor még nem értettem a dolgot... azóta is hétvégente megyek apámhoz, de már belefáradtam, ez így nem megy, már szükségem van arra, hogy hétvégente a barátaimmal legyek, úgyhogy már csak 2 hetente megyek, de nem akarom apámat megbántani.

Apámnak nincs nője, nevelőapám meg nálunk lakik. Elfogadtam, de sose szerettem. Elviselem a jelenlétét, tőlem egy rossz szót soha nem kapott, de ne szóljon bele a dolgaimba!

Meg lehet szokni, de egyik helyen se szeretek nagyon lenni, jövőre suliválasztás előtt leszek, szívesen mennék koleszba, de a koleszos sulinak rossz híre van. Kár.

Egy dolgot tanultam meg igazán: Csak akkor menj férjhez és vállalj gyermeket, ha a kapcsolatod szilárd, és tudod, hogy olyan erős a kötelék, hogy nem fogtok elválni. Nem fogom a gyerekemet is keresztülvezetni ezen. Sokat sírtam miatta.

2013. máj. 20. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!