Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oly sok kérdés van itt, amiben válásról, szétmenés, újraköltözés, új párról van szó?
Úgy értem ezt, hogy mindenki váltogatja a házastársát meg barátját- barátnőjét,mint a gatyáját. Fél éves gyerekkel már 2 hónapja új párja van. Ez csak nekem fura? Csak én akarom leélni az életem a férjemmel? Vagy rosszul választunk? Vagy netán elhamarkodott? Vagy amint van jobb ló, lecseréljük a régit, abban a reményben, hogy csak jobb lehet? Érzelmek? Vannak? Lassan mindenkinek 2-3 házasság van a tarsolyában ésmég Isten tudja hány kapcsolat! Jót tesz ez nekünk? Nem égünk ki? Hol ezzel? Hol azzal? Hol ide költözünk, hol máshova?
Hogy látjátok?
Ebben a kategóriában általában akkor kérdeznek, mikor valami gond van. Ez lehet apróbb (pl. milyen ruhát vegyek fel az esküvőre), vagy nagyobb (elváljak-e), jócskán van mindkét típusból. Akinek nincs gondja, az ritkán kérdez, úgyhogy azért nem erről az oldalról kell levonni a következtetéseket.
Persze a való életben is sok a válás. Régen szégyennek számított, problémás volt, ma már annyira nem. Előnye, hogy nem feltétlenül kell megmaradni egy tényleg rossz döntés mellett, hátránya, hogy sokan megoldható problémákat sem oldanak meg, kényelmesebb új partnert keresni.
Sok emberben nincs meg az elhatározás, hogy VELE, akármi is lesz. Inkább a Vele, amig jó nekem van érvényben. Egy házasságon pedig keményen kell dolgozni.
Engem is nagyon zavar ami ma megy. Minden 2. kérdés válásról meg gyerektartásról szól. Szívem szerint odaírnám, hogy nem kellene ilyenen gondolkozni, ha jól választasz/kitartasz/hű maradsz!! Stb.
Az vigasztal, hogy a saját életünkről mi döntünk! ;)
24N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!