Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Oly sok kérdés van itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oly sok kérdés van itt, amiben válásról, szétmenés, újraköltözés, új párról van szó?

Figyelt kérdés

Úgy értem ezt, hogy mindenki váltogatja a házastársát meg barátját- barátnőjét,mint a gatyáját. Fél éves gyerekkel már 2 hónapja új párja van. Ez csak nekem fura? Csak én akarom leélni az életem a férjemmel? Vagy rosszul választunk? Vagy netán elhamarkodott? Vagy amint van jobb ló, lecseréljük a régit, abban a reményben, hogy csak jobb lehet? Érzelmek? Vannak? Lassan mindenkinek 2-3 házasság van a tarsolyában ésmég Isten tudja hány kapcsolat! Jót tesz ez nekünk? Nem égünk ki? Hol ezzel? Hol azzal? Hol ide költözünk, hol máshova?

Hogy látjátok?

2013. máj. 18. 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne a GYK kérdések alapján alkoss képet a világról. De sajnos van valami abban, amit írsz. Kevesen képesek kitartani párjuk mellett egy életen át.
2013. máj. 18. 13:45
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos a fogyasztói szemlélet szerint mindenki pótolható. Meg szinte mindenki azt hiszi, hogy neki JÁR a jobb.
2013. máj. 18. 13:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül én is a férjemmel akarom leélni az életemet, pedig 16 év alatt amin keresztül mentünk, nagyon nagyon nehéz volt. Nem lehet gyermeke a férjemnek... Nagyon sokan mondták, hogy ők bizony elhagynák, és hogy miért nem keresek magamnak egy "normális" férfit. Mert nagyon szeretem, és vele akarok élni életem végéig. Sajnos az emberek többsége azonnal válik, szakít, szétmegy, csak mert jön egy kisebb, vagy nagyobb probléma, nem a megoldásra törekszenek. Elválhattam volna, de nem tettem, pontosan az miatt amit írtál, az érzelem, ami nagyon erős, és mindent legyőz, még ezt a problémánkat is.
2013. máj. 18. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyetertek az elozovel.

De vannak dolgok, amiken nem segitenek az eros erzesek!

A volt baratom megcsalt es egy even at hazudott a pofamba. Megzuhant az onbizalmam, megingott a bele vetett bizalom. Ezert nem kivanok vele ujra egyutt lenni. Ha ezzel "rontom a statisztikat", am legyen!

2013. máj. 18. 14:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Ma a hazassagok tobb mint50% valassal vegzodik az elettarsi kapcsolatok 65% megy szet ez a vilag
2013. máj. 18. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:

huuu ez komoly a hazassagok 67% valassal vegzodik magyarorszagon szegyen de mi lehet az oka?

Lengyelorszagban csak 27% ok valamit jobban csinalnak.

2013. máj. 18. 14:53
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Azért nem érdemes a kérdések alapján statisztikát alkotni, általánosítani, mert azok írnak ki kérdést, akik ilyen helyzetbe kerülnek. Akik boldog házasságban élnek, azok nem teszik ki, hogy X éve együtt vagyunk, boldogok vagyunk, kitartunk egymás mellett, mit tegyek?

Igen, sajnos sokan az első nehézség után feladják és tovább állnak. Nekem fél éves volt a babám, azt hittem minden rendben, amikor a (volt) párom közölte, hogy elege van ebből, még élni akar és megismert egy fiatal lányt, akibe beleszeretett. Hát, mit mondjak, nem nagyon volt választásom. Először még én kértem őt, szinte könyörögtem, megaláztam magam, hogy hozzuk helyre, biztos menni fog, akkora baj nem lehet, ha nem éreztem az egészből semmit, de hajthatatlan volt. Egyedül maradtunk a babámmal. 3 hónap múlva próbálta visszakönyörögni magát, de azok után, amin átmentem, nem tudtam visszafogadni. Természetesen a gyerektől ne tiltom el, de én végeztem vele.

2013. máj. 18. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:

magyarorszagon nem csak gazdasag ikrizis van hanme embersegi is.

Abortusz a terhessegek 30%

valas hazassagok 67%

ongyikossagok szamaban meg japant is megelozzuk.

Kicsit sokkoloak ezek a szamok

Magyarorszagon a hazasagok 67% valassal vegzodik.Vilagvezetok vagyunk szomoru

[link]

sajnos az ongyilkossagban is vezetunk

[link]

Abortuszban is vezetunk a terhessegek 305 megszakitja

[link]

2013. máj. 18. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez hianyzik sok emberbol

szeretet feltetel nelkul

megbocsajtas ereje

hit es hit az osszetartozasban

turelem megertes

Ami van boven : buszkeseg, gog ,onimadat ,nekem jar mentalitas fogyasztoi elet habzsolo onsajnalo viselkedes mindenert mas a hibas bordeline tarsadalom.

2013. máj. 18. 15:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyilván a gyik-en ilyet látsz, senki sem jön azért ebbe a kategóriába kérdést feltenni, hogy leírja, boldog vagyok 20 éve a párommal, mi a véleményetek? Szóval úgymond ide azok jönnek, akiknek gondjaik vannak.

Egyébként engem is elborzaszt ez a sok válás/szakítás, csonka családok.

2013. máj. 18. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!