Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oly sok kérdés van itt, amiben válásról, szétmenés, újraköltözés, új párról van szó?
Úgy értem ezt, hogy mindenki váltogatja a házastársát meg barátját- barátnőjét,mint a gatyáját. Fél éves gyerekkel már 2 hónapja új párja van. Ez csak nekem fura? Csak én akarom leélni az életem a férjemmel? Vagy rosszul választunk? Vagy netán elhamarkodott? Vagy amint van jobb ló, lecseréljük a régit, abban a reményben, hogy csak jobb lehet? Érzelmek? Vannak? Lassan mindenkinek 2-3 házasság van a tarsolyában ésmég Isten tudja hány kapcsolat! Jót tesz ez nekünk? Nem égünk ki? Hol ezzel? Hol azzal? Hol ide költözünk, hol máshova?
Hogy látjátok?
Egyetertek az elozovel.
De vannak dolgok, amiken nem segitenek az eros erzesek!
A volt baratom megcsalt es egy even at hazudott a pofamba. Megzuhant az onbizalmam, megingott a bele vetett bizalom. Ezert nem kivanok vele ujra egyutt lenni. Ha ezzel "rontom a statisztikat", am legyen!
huuu ez komoly a hazassagok 67% valassal vegzodik magyarorszagon szegyen de mi lehet az oka?
Lengyelorszagban csak 27% ok valamit jobban csinalnak.
Azért nem érdemes a kérdések alapján statisztikát alkotni, általánosítani, mert azok írnak ki kérdést, akik ilyen helyzetbe kerülnek. Akik boldog házasságban élnek, azok nem teszik ki, hogy X éve együtt vagyunk, boldogok vagyunk, kitartunk egymás mellett, mit tegyek?
Igen, sajnos sokan az első nehézség után feladják és tovább állnak. Nekem fél éves volt a babám, azt hittem minden rendben, amikor a (volt) párom közölte, hogy elege van ebből, még élni akar és megismert egy fiatal lányt, akibe beleszeretett. Hát, mit mondjak, nem nagyon volt választásom. Először még én kértem őt, szinte könyörögtem, megaláztam magam, hogy hozzuk helyre, biztos menni fog, akkora baj nem lehet, ha nem éreztem az egészből semmit, de hajthatatlan volt. Egyedül maradtunk a babámmal. 3 hónap múlva próbálta visszakönyörögni magát, de azok után, amin átmentem, nem tudtam visszafogadni. Természetesen a gyerektől ne tiltom el, de én végeztem vele.
magyarorszagon nem csak gazdasag ikrizis van hanme embersegi is.
Abortusz a terhessegek 30%
valas hazassagok 67%
ongyikossagok szamaban meg japant is megelozzuk.
Kicsit sokkoloak ezek a szamok
Magyarorszagon a hazasagok 67% valassal vegzodik.Vilagvezetok vagyunk szomoru
sajnos az ongyilkossagban is vezetunk
Abortuszban is vezetunk a terhessegek 305 megszakitja
Ez hianyzik sok emberbol
szeretet feltetel nelkul
megbocsajtas ereje
hit es hit az osszetartozasban
turelem megertes
Ami van boven : buszkeseg, gog ,onimadat ,nekem jar mentalitas fogyasztoi elet habzsolo onsajnalo viselkedes mindenert mas a hibas bordeline tarsadalom.
Nyilván a gyik-en ilyet látsz, senki sem jön azért ebbe a kategóriába kérdést feltenni, hogy leírja, boldog vagyok 20 éve a párommal, mi a véleményetek? Szóval úgymond ide azok jönnek, akiknek gondjaik vannak.
Egyébként engem is elborzaszt ez a sok válás/szakítás, csonka családok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!