Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HELP! Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Apukám telefonált, hogy nem tud elvinni a buszig, mert nem ér rá, és helyette a barátnője fog elvinni, akitől gyereke van. Mióta ezt megtudtam, azóta nem találkoztam a nővel, hogy álljak hozzá, mindjárt itt van :(
2013. máj. 2. 15:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Azért szerencsére látom, hogy a sok hozzászóló mellett, akik szerint beszélgessek azzal a k*rvával, van olyan, aki helyesen látja még a dolgokat.

Nem az volt a kérésem, hogy kioktassatok, könnyű ezeket elmondani névtelenül úgy, hogy az életben nem voltál ilyen helyzetben, csupán azt kérdeztem, hogy hogy kellene viselkednem, mert elég nehéz volt visszafogni magam, hogy neki ne essek.

A szerencsétlen gyerek pedig tudom, hogy semmiről nem tehet, de egyszerűen nem bírok ránézni

2013. máj. 3. 13:36
 22/22 anonim ***** válasza:

Soha nem itelek el valakitek amig meg nem hallgatom mindket reszrol a tortenetet.

Nem tudjuk mi volt es hogy tortent.

A gyerek szolidaris azzal a szulovel akinel maradt.

Az anya termeszetessen a sajat kezere neveli a gyereket.

Csak annyit mondok hallgasd meg a masik az uj not es az edesapat is mi az o tortenetuk es meglepodsz.

Minket anyam evekig abban a szellemben nevelt hogy apank egy szemet allat es nem kivancsi rank mert nem szeret minket mas novel el.

Aztan felnottkent meghallgattam apam sok minden kiderul az anyamrol amit eloszor nem hittem el abban nevelkedtem hogy anyam egy szent onfelalldozo a vilag legjobb edesanyaja.

Apam elmeselte hogy is volt es mi vezetett a valashoz es azt is anyank mindig kitalalt valamit hogy keresztbetegyen a lathatas ne legyen lehetseges.

Azt is elmeselte hogy egy ido utan annyira fajt neki ez a dolog inkabb lezarta es nem keresett minket beletorodott anyank gyozott.

csak azert meseltem el mert minden lemeznek ket oldala van...

2013. máj. 3. 18:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!