Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HELP! Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Apukám telefonált, hogy nem tud elvinni a buszig, mert nem ér rá, és helyette a barátnője fog elvinni, akitől gyereke van. Mióta ezt megtudtam, azóta nem találkoztam a nővel, hogy álljak hozzá, mindjárt itt van :(
2013. máj. 2. 15:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Na, mi volt?
2013. máj. 2. 19:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem emiatt nem a barátnőjét kéne gyűlölnöd. Ez amúgy is a felnőttek dolga.
2013. máj. 2. 20:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Gyűlölni nem jó senki, csak magadnak ártasz vele, de azért jobb ha tudja az a nő, hogy mit érzel iránta, és hogy mit tett veled. Én a helyedben jól elmondanám neki, hátha ettől jobban érzed majd magad.
2013. máj. 2. 22:23
 14/22 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom meghatározni, hogy kit gyűlöljek. Ha valaki viszonyt kezd úgy egy férfival, hogy tudja, hogy az házas (és tudta!), akkor az az ő hibája is, és ezt sosem fogom tudni megbocsátani. Nem volt itt semmilyen nyitott házasság, anyukám rengeteget sírt. Apám mikor beadta a válást, azt hazudta anyukámnak, hogy nem kell ügyvéd, aztán mikor anyukám elment egyedül, apám ott ült az ügyvédjével.

Én ezeket csak később tudtam meg, mert akkor még kicsi voltam, de ha ezt előbb tudtam volna meg, nem álltam volna jót magamért sem apámmal, sem a nőjével szemben.

Egyébként beszálltam a kocsiba, a nő próbált jópofizni, és nem nem válszoltam.

2013. máj. 3. 08:11
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy a gyűlölködés csak neked árt, a nőnek nem árt egy percig sem? Csak magadat rombolod vele.

Hány éves vagy?

2013. máj. 3. 08:48
 16/22 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Azt nem lehet irányítani, hogy valakit gyűlölsz-e, vagy sem.
2013. máj. 3. 08:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Már hogyne lehetne. Erre van az eszünk. Te kivetíted a haragod arra a nőre, mert anyukád biztosan teljesen ártatlan szerinted, de apukád is gonosz.

Azt ugye tudod, hogy ha ők annyira jó párkapcsolatban élnek, apukád rá sem néz más nőre? És egy jó párkapcsolat bizony KÉT emberen múlik.

18 éves vagy, majdnem felnőtt. Ne viselkedj úgy, mint egy durcás tinédzser. A kistestvéreddel sem vagy hajlandó találkozni?

2013. máj. 3. 08:59
 18/22 anonim ***** válasza:

A te korodban a jo es a rossz fekete feher.

Kajd meglatd az elet nem egyszeru sok fajdalom es rossz dolog van benne de jo is.

Egy kapcsolat halott ha valaki kifele kacsingat belole de ettol ez meg csunya dolog.

Jo hogy vannak erkolcsi normaid tarsd oket fenn

De beszelgess el egyszer azzal a masik novel halgassd meg az o oldalat is mielott iteletet mondassz Egy jo biro a bunost is meghallgatja.

Sajnos sok embernek semmi nem szent te ne legyel ilyen tanulj ebbol.

2013. máj. 3. 09:05
 19/22 anonim ***** válasza:
26%

Hagyjátok már békén...

Csak sajnálni tudom az embereket, akiknek később nem fekete-fehér a jó és rossz. Ennyire korrupttá váltok felnőttként? Jóval idősebb vagyok, mint a kérdező, de a megcsalás, házas emberrel való viszony igenis undorító. Nincs rá mentség. Ennyi.

Szánalmasnak tartom, hogy ennyien elfogadhatónak és megbocsájthatónak tartjátok pár élet tönkretételét. Mindkét részről.

2013. máj. 3. 10:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Te is csak feketét és fehéret látsz :)
2013. máj. 3. 10:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!