Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HELP! Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Apukám telefonált, hogy nem tud elvinni a buszig, mert nem ér rá, és helyette a barátnője fog elvinni, akitől gyereke van. Mióta ezt megtudtam, azóta nem találkoztam a nővel, hogy álljak hozzá, mindjárt itt van :(
2013. máj. 2. 15:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Épp jó alkalom arra, hogy elkezd vele felépíteni egy jó viszonyt. Köszöntsd úgy, mintha semmi sem történt volna, és beszélgess vele az úton bármiről.

Miért nem találkoztál vele eddig?

2013. máj. 2. 15:09
 2/22 A kérdező kommentje:
Mert nem akartam! Gyűlölöm! Most meg egy légtérben kell vele lennem, mert apám nem volt képes előbb szólni, hogy inkább egyedül menjek nagy kerülővel.
2013. máj. 2. 15:14
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem tudok, ez a baj! Túl későn szólt, és elkésnék! Ha előbb szól, inkább sétálok húsz kilométert, csak ne kelljen vele utaznom
2013. máj. 2. 15:21
 4/22 anonim ***** válasza:
Hát, akkor kénytelen leszel beülni mellé a kocsiba sajnos :/
2013. máj. 2. 15:24
 5/22 anonim ***** válasza:

Szabad tudni, miért gyűlölöd? Csak érdekel, hogy alakult ki ez a viszony.

Ha nagyon nem akarsz vele menni, akkor szólj apádnak, hogy megoldod másként, és hívj egy taxit.

2013. máj. 2. 15:31
 6/22 A kérdező kommentje:
Azért, mert tudom, hogy azért váltak el a szüleim, mert apám megcsalta vele
2013. máj. 2. 15:32
 7/22 anonim ***** válasza:
76%

Ha apád megcsalta vele, miért gyűlölőd őt?

Apád lépett félre, nem a nő.

Egyébként ha a szüleid elváltak, apukádnak van egy másik barátnője, még gyermeke is, ideje lenne megbékélned a helyzettel, nem? A folyamatos gyűlölködés sehova sem vezet, csak saját magadnak ártasz.

Hány éves vagy?

2013. máj. 2. 15:53
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
hát nem tudom, pedig kénytelen leszel elfogadni, hogy ő apukád új párja, és már csak azért is, mert komolynak tűnik, ha már gyerekük is van. Szerintem az, hogy megcsalta, már következménye volt valaminek, nem kiváltója. Ha apukád nem szerette anyukádat, márpedig nem szerette, ha megcsalta, akkor nem a nő miatt váltak el, hanem mert eleve rossz volt a kapcsolatuk. Az új nő csak lendületet adott ennek. ennyi.
2013. máj. 2. 15:54
 9/22 anonim ***** válasza:
62%

Emberek. Legyetek már észnél. SEMMI, de semmi nem jogosít fel a csalásra. Lehet, hogy valaminek a következménye volt, de az is lehet, hogy valaminek a kiváltója. Mindegy, hogy volt, a lényeg az, hogy ha nem működik valami, és megjavítani sem lehet, akkor bizony válni kell és utána újat keresni. Nem hazudni, csalni, átverni!

Hogy mondhattok ilyet egy gyereknek, aki ezt átélte, hogy biztos nem a megcsaló hibája ez, van ez így, sőt, a szeretőnek sem a hibája? Az eszem megáll!

Igenis hibás a nő is, nem is kicsit, hiszen tudatosan egy házas emberrel kezdett viszonyt - magyarán egy gerinctelen kis ringyó.

Az apja az apja marad, neki kénytelen megbocsátani, na de hogy ezt a nőszemélyt elfogadja (akármilyen komoly is vele az apja kapcsolata), arra senki nem kényszerítheti.

2013. máj. 2. 16:06
 10/22 anonim ***** válasza:

Nincs igazad, kedves tízes. Nem tudhatjuk, hogy milyen viszonyban voltak a szülők. Lehet, hogy rég nyitott kapcsolatban éltek. Hogy a gyerek mit gondol/tud, az nem feltétlenül a valóság.

De ha az is történt, hogy megcsalta, akkor is felesleges ezen rágódni. Elváltak, új család, gyerekkel.

Érdemes évekig haragot tartani emiatt?

2013. máj. 2. 16:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!