Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Véleményeket tapasztalatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményeket tapasztalatokat várok! Fontos! A pasik kit tudnak megbecsülni igazán? Egy , , hű, , társat, vagy egy , , alig ismert hölgyet, , akit talán nem is ismer annyira?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 01:12
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Hát igen ez igy van ,gondolom én is.De mi jo a férfinak abban, hogy a csaj leszopja?Ha jó is, akkor se kellene annyira megalázni a csajt/szeretőjét ,alkalmi társát/ ,hogy a szájába is menjen .Szerintem a pasik se szeretnék ezt a szitut.Az tuti jó érzés nekik hisz nekünk is nőknak jol eső érzés ha orálisan kényeztetnek .De egy ilyen csajnak több becsülete van akkor mint egy rendes nőnek?????Az aki megtesz neki mindent föz mos takarit meg egyebek.Lehet hogy mi nők vagyunk tul buták.Azt kellene talán tennünk hogy állandoan egésznap szexelni,és rendetlenül hagyni a lakást,,,,,???Ki kellene probálnunk ezt a szitut .Csak attol tartok itt is meglenne a kibuvó.Nem tudom hogy lenne a jó .De talán sehogyan se

Ennyit szerettem volna irni .Kérem vitatkozzunk mát itt errről !Tapasztalt van itt aki érdemleges választ tud irni? Köszönöm :További szép napot !

2009. okt. 2. 05:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen,igy van,ahogy leirtad!Én most azt próbálom,hogy csak a gyerekeknek főzök,az ő dolgait rakom rendbe és a páromat nyüstölöm a szexel,kiváncsi leszek,igy mi lesz a helyzet!Hát már most látom,hogy inkább azt akarná,hogy mossak,főzzek,takaritsak és ne foglalkozzak annyit a szexel.Kiváncsi leszek,mi lesz a vége!:)))Marad a munkahelyi barátnő vagy csak elég leszek én!

2009. okt. 2. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!