Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket tapasztalatokat várok! Fontos! A pasik kit tudnak megbecsülni igazán? Egy , , hű, , társat, vagy egy , , alig ismert hölgyet, , akit talán nem is ismer annyira?
Nem is tudom hirtelen ,hogyan tehetném ezt a kérdést fel érthetőbben!Teljesen zavarodott vag
yok már!
Nem tudom, mit akarsz kinyögni, de baromi zavaró, hogy a vesszőket idézőjelnek akarod használni...
Nincs a gépedhez billentyűzet?... 8-o
NOS! Alapvetően hibás az egész gondolkozásod, mert valahogy nem veszed számításba a férfit!
A férfi azt becsüli meg elsősorban, akibe fülig szerelmes, tekintet nélkül arra a körülményre, hogy a lány hű hozzá, vagy hűtlen, vagy szegény vagy gazdag...
Hiába hű hozzá egy nő, ha ő azt a nőt nem szereti!
Hiába gazdag a nő, ha a pasi nem vonzódik hozzá!
Ez van... :-[
Egy "alig ismert nő" is elvarázsolhatja egy perc alatt és őt fogja fontosabbnak tartani, mint a 20 éve hű házastársát, akivel esetleg már 18 éve kényszerből él együtt...
Ne haragudj, de ekkora hülye kérdést ami ráadásul még értelmezhetetlen is...ritkán olvasok.
Egyszerűen nem derül ki, mire is vársz választ.
Olyan nincs, hogy a pasik: van, aki csak kalandot akar, van, aki komoly kapcsolatot. Nem mindegy, hogy egy felnött 30 - 50 évesröl van szó, vagy egy 16- 19 éves "férfiröl", aki szerintem még inkább gyerek. Van akinek vannak erkölcsi normái, van akinek semmi se fontos, aki maradandó.
Még órákig lehetne sorolni, hogy kik a "pasik" ilyen általánossában nincs. LEgfeljebb egy ismerösödre vonatkozhatna a kérdésed, de öt meg nem ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!