Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Véleményeket tapasztalatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményeket tapasztalatokat várok! Fontos! A pasik kit tudnak megbecsülni igazán? Egy , , hű, , társat, vagy egy , , alig ismert hölgyet, , akit talán nem is ismer annyira?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 01:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%

A kérdés alapja az a feltételezés, hogy minden férfi egyforma, holott a legtöbb embernek van olyan korszaka, amikor büszkén veri a mellét, hogy különb(öző)ek azaz nem egyformák vagyunk... Akkor hogy is van ez?

A másik: a "hű társ" nem "alig ismert hölgy"-ként kezdi? Vagy a hű társat már a megismerése pillanatában 8 éve ismered? :)))

2009. szept. 28. 07:42
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

szia!

Heuréka! Asszem rájöttem a kérdés lényegére! A feleségüket/társukat szeretik-e a pasik vagy szeretnek félrelépni, és szeretőkkel mulatni az időt? Hehe. Pasi válogatja. Aki régebben se volt a hűség mintaképe, az szerintem egy ún. "tartós" párkapcsolatban vagy házasságban se lesz hű. De nagyon sok pasi tényleg komolyan gondolja azt hogy csak a párja, felesége. Van ellenpélda is persze, de nagyon sok hűséges férfit ismerek. Aztán lehet , hogy bebuktam a kérdés értelmezését és úgy járok, mint Arany János, amikor még életében értelmezték az egyik művét. Félig tréfásan-félig szigorúan legyintett: "Dehogy gondoltam úgy"! :))

2009. szept. 28. 08:36
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Én elárulom neked, hogy azt becsülik meg, akit igazán szeretnek, a partner minden hibájával együtt.
2009. szept. 28. 08:56
 14/22 anonim ***** válasza:
93%

Azt becsüli meg, akit szeret, és aki hagyja magát szeretni, ezáltal a nyugalmat, boldogságot megtalálja.

Ha a társa eltaszítja magától, akkor utána ne nyavajogjon, hogy a férfi már nem ragaszkodik hozzá!

Persze erről is órákig lehetne vitatkozni, hogy mi volt előbb... a tyúk vagy a tojás? A nő miért taszította el magától.... Neverending story :-)

2009. szept. 28. 09:12
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

A lényeg a szereteten múlik! Ha az illető férfi szereti a nőt azt megbecsüli! Ha nem szereti akkor normális pasi elengedi a nőt és nem használja ki, a szemétfajta pedig kihasználja és szerelmet hazudik!

Sajnos ha egy pasi rosszul bánik egy nővel, érdemes otthagyni, mert 100%, hogy az illető nem szeret, nem vagy fontos neki.

Ez nem a hűségtől függő: lehet az a nő hűséges, ha egyszer nem szereti a pasi csak kihasználja addig amíg nem jön jobb.

Fontos az egy nőnél, hogy legyen erős jellem és legyen tartása, ne tegye magát megalázó helyzetbe és ne fusson és less a pasi óhaját, magyarán ne nyalja ki a pasi se*gét mert a pasi megunja h ekkora papucs-szolgalélek nője van és dobja bizony, vagy kihaszálja.

Legyél igazi csaj, és ne szolga meg egyéb kacat.

L/27

2009. szept. 28. 09:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatomat írom (38 éves nő vagyok): ismertem pár éve egy pasast aki nemhogy engem, de ahogy hallottam és azóta is látom, egyik barátnőjét sem volt képes és nem képes megbecsülni - ahogy ő mondta egyszer "egy nő unalmas, változatosság kell" neki. Persze ez hamar kiderült róla, nem is voltam vele sokáig....

A mostani párom megbecsül pláne mert úgy segítettem neki egy élethelyzetben, ami segítséget még a családja sem adott meg neki és még ártott is a családja neki. Éppen tegnap este volt veszekedésünk, ami már nem az első, az elhidegülésünk okára vezethető ez vissza. Viszont azt mondta, amit tettem érte pár éve, azt soha nem felejti el.

2009. szept. 28. 09:24
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti hozzá szólónak: tökéletesen igaza van ,és köszönöm mindenkinek aki segített.

Utolsó kommentelönek üzenném ,hogy legyen olyan kedves és irjon nekem ,,privátba,,.sajna nem tudom a freemail cimét.

Előre is köszönöm!

Szép napot!

2009. szept. 28. 14:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát az én férjem 6 éve többre becsüli a nőjét,aki leszopja a munkahelyén,mint engem,mert ezt az egyet nem vagyok hajlandó megtenni!Ennyit a tisztességes hölgy megbecsüléséről.Itthon meg semmi se jó naki,pedig még a segge is ki van nyalva!Lehet pont ez a baj!?

2009. szept. 30. 10:12
 19/22 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:12

akkor szexuálisan nem vagytok kompatibilisek és ezért kereste azt máshol, amit othon nem kapott meg.

2009. szept. 30. 18:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát tudod szivesen leszopom,de a sperma ize borzalmas számomra és nincsen annyi pénz,amiért mégegyszer lenyelném!Ez olyan nagy probléma?Ezernyi helyre mehet a cucc!
2009. szept. 30. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!