Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a kapcsolatunk legeslegelején (azaz 9 éve) lefeküdtem a férjem testvérével, ezt ő most megtudta és válni szeretne. Szerintetek ez jogos?
Igazából még hivatalosan együtt sem voltunk, csak az ismerkedési fázisban járt a kapcsolat, így azt sem tisztáztuk és beszéltük meg konkrétan hogy na akkor mostantól a mással randizás/szex megcsalásnak számít.
Nem is ismertem az öccsét akkor még, hisz nem is mutatott be minket egymásnak.
Fesztiválon voltam a barátnőimmel és ott történt meg a dolog, de egyikőnk sem akart a másiktól semmi komolyat és ezt másnap rögtön tisztáztuk is.
Azt, hogy a férjem öccse volt az a srác, csak kb rá 4-5 hónapra tudtam meg, mikor már hivatalosan is együtt voltunk és bemutatott a családjának. A sráccal megbeszéltük hogy köztünk marad. Eddig minden oké volt, most valahogy megtudta (nem tudom honnan, sem én sem a testvére nem mondta el neki) és azt mondta válni szeretne mert neki ez nem fér bele.
Szerintem kicsit túlreagálja, hisz mint írtam, akkor még nem is voltunk konkrétan együtt, csak találkozgattunk néhányszor.. Őt szeretem és a testvére nem jelent semmit, én sem jelentek neki semmit, ugyanúgy családja van..
Emiatt van a balhé már napok óta és nem tud higgadtan erről beszélni, nem fogja fel a dolgokat, csak azt hajtogatja, hogy ő neki most ez milyen rossz..
Ebben a formában nem volt megcsalás.
Ha válni akar,akkor két ok miatt akarhat szerintem,vagy,mert 9 év hazugság miatt nagyon megalázva érzi magát és úgy érzi,hogy 9 év nagy hazugság volt vagy már nem szeret és ebbe kapaszkodik.
Mindenesetre 9 év után megtudni ezt,elég megalázó lehet a számára,gondold el,ha ilyen sokan tudják,hogy azt sem tudod kitől tudja,elég rossz lehet számára az is,hogy hányan röhöghettek a háta mögött.
A férjednek azért sok minde leszaladhat a szeme előtt, az elmúlt 9 évről.
Bemutat, és ti hopp...kiszaladtok összesúgtok, na ezt nem mondjuk el, a többiek meg ne tudják...Máris az öcsivel, vagytok közelebb egymáshoz, aki csak egy futó viszony volt. Majd 9 évig ezt titokban tartjátok, időnként összesúgtok, jó még nem tudják...majd kiderül.
Pedig annyira nagy titok volt, hogy senki sem tudhatott róla, csak ti ketten. Mert ugye rá nem tartozott...arra nem, akihez aztán férjhez mentél. Blamázs...
Nem a megcsalás kategória, annál rosszabb, nem hazugság, annál is rosszabb. Ha nincs jelentősége, akkor el lehetett volna mondani, de évekig titkolóztatok.
" Még egyszer: a férje felháborodása műfelháborodás, jogi és erkölcsi alapja nincs!" - #26, neked lehet ez a véleményed, csak éppen a váláshoz egyik sem kell, pusztán annyi, hogy az egyik házas fél úgy gondolja, hogy nem akarja folytatni a házasságot - és kész.
(emellett szerintem abszolút nincs igazad, nekem evidens, hogy pro és kontra minden lényeges dolgot tudunk egymásról a párommal a múltról is.)
előző:"Testvér, barát, jelenlegi vagy volt partnere tabu." -nagyon fontos!!! a rivalizálás miatt (ami mindent széttép)
Kérdező! hogy derült ki?? gyerek van? Mélyen van a baj - ez a válaszokból is lejött-párterápia talán könnyítene!
" Testvér, barát jelenlegi vagy volt partnere tabu." Ez már a második értelmetlen hozzászólás. Komolyan, nem tudjátok értelmezni a szöveget?
Még nem is volt együtt a férjével, nem is tudta hogy akivel lefeküdt bármilyen kapcsolatban áll vele.. Ezt tényleg annyira nehéz felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!